Bulancak halkı 15 Temmuz'u unutmadı!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 15.07.2024 - 22:10, Güncelleme: 15.07.2024 - 22:10 3642+ kez okundu.
 

Bulancak halkı 15 Temmuz'u unutmadı!

Bulancak'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Anma Programı düzenlendi.
Program cezaevi mevkiinden mehteran eşliğinde yürüyüş ile devam ederken, yürüyüş Cumhuriyet Meydanında sona erdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden programda Kur'an'ı Kerim tilaveti okundu. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz konuşması led ekranda canlı olarak yayınlandı.  Bulancak Kaymakamlığı öncülüğünde gerçekleşen etkinliğe Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Özel Harekat Komutanı Binbaşı Oğuz Yalçın, BUBYO Müdürü Oktay Karaman, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, İlçe Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Erol Türkmen, Bulancak Beledi Meclis Üyeleri, çok sayıda protokol üyesi, askeri personel ve vatandaşlar katıldı.
Bulancak'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Anma Programı düzenlendi.

Program cezaevi mevkiinden mehteran eşliğinde yürüyüş ile devam ederken, yürüyüş Cumhuriyet Meydanında sona erdi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden programda Kur'an'ı Kerim tilaveti okundu.


Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz konuşması led ekranda canlı olarak yayınlandı. 


Bulancak Kaymakamlığı öncülüğünde gerçekleşen etkinliğe Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Özel Harekat Komutanı Binbaşı Oğuz Yalçın, BUBYO Müdürü Oktay Karaman, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, İlçe Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Erol Türkmen, Bulancak Beledi Meclis Üyeleri, çok sayıda protokol üyesi, askeri personel ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.