Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün 1.5 Aylık Başarılı Karnesi!

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 18.10.2024 - 17:43, Güncelleme: 18.10.2024 - 18:11 2739 kez okundu.
 

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün 1.5 Aylık Başarılı Karnesi!

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü, 1 Eylül - 17 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla dikkat çekti.
İlçe genelinde suçlulara göz açtırmayan emniyet ekipleri, dolandırıcılık, yağma, basit cinsel saldırı, silahla tehdit, hakaret, uyuşturucu kullanımı, alkollü araç kullanma, kumar oynatma, kadına karşı şiddet ve mala zarar verme gibi çeşitli suçlardan aranan 23 şahıs yakalayarak adalete teslim etti yakalanan şahısların 17'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü, halkın güvenliğini sağlamak amacıyla yürüttüğü operasyonlarla suç oranlarını azaltmayı hedeflerken ekipler, yapılan ihbarlar ve istihbarat çalışmaları neticesinde, aranan şahısların yakalanmasında önemli bir başarı gösterdi. Bu süreçte, çeşitli suçlarla ilgili toplamda çok sayıda gözaltı işlemi gerçekleştirildi.  
Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü, 1 Eylül - 17 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla dikkat çekti.

İlçe genelinde suçlulara göz açtırmayan emniyet ekipleri, dolandırıcılık, yağma, basit cinsel saldırı, silahla tehdit, hakaret, uyuşturucu kullanımı, alkollü araç kullanma, kumar oynatma, kadına karşı şiddet ve mala zarar verme gibi çeşitli suçlardan aranan 23 şahıs yakalayarak adalete teslim etti yakalanan şahısların 17'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü, halkın güvenliğini sağlamak amacıyla yürüttüğü operasyonlarla suç oranlarını azaltmayı hedeflerken ekipler, yapılan ihbarlar ve istihbarat çalışmaları neticesinde, aranan şahısların yakalanmasında önemli bir başarı gösterdi. Bu süreçte, çeşitli suçlarla ilgili toplamda çok sayıda gözaltı işlemi gerçekleştirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.