Bulancak İlçe Stadyumu Tribünlerinin Yenilenmesi Gündemde!

SPOR (YHG) - Yıldız Haber Gazetesi | 24.04.2025 - 18:13, Güncelleme: 24.04.2025 - 18:13 6200 kez okundu.
 

Bulancak İlçe Stadyumu Tribünlerinin Yenilenmesi Gündemde!

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğunu ilan ederek 3. Lig’e yükselmeyi garantileyen 1926 Bulancakspor’un başarısının ardından ilçede spor yatırımları için fikir alışverişleri hız kazandı.
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç öncülüğünde gerçekleşen protokol buluşmasında, ilçedeki sportif altyapıların geliştirilmesi ve özellikle Bulancak İlçe Stadı’nın mevcut tribünlerinin yenilenmesi gündeme geldi. Gerçekleştirilen programda Kaymakam Ünal Koç, Belediye Başkan Yardımcısı İdris Çiçek, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Yüksel, Bulancakspor Kulüp Başkanı Aydın Karataş ve kulüp yöneticileri yer aldı. Heyet, önce kulüp tesislerinde düzenlenen kahvaltıya katıldı. Programda Bulancakspor Başkanı Aydın Karataş’ın doğum günü de kutlanarak pasta kesildi ve takımın şampiyonluğu yeniden kutlandı. Kahvaltı programına ayrıca 27. Dönem Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, BUBYO Müdürü Oktay Karaman, Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Erkut ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Başkomiser Ramazan Kaya da katılım sağladı. Kahvaltının ardından Bulancak İlçe Stadı’na geçen protokol heyeti, mevcut eski tribünlerde yerinde incelemelerde bulundu. Statta yapılması planlanan yenileme çalışmaları kapsamında, mevcut tribünlerin güçlendirilmesi ya da tamamen yıkılarak modern bir yapıya dönüştürülmesi seçenekleri değerlendirildi. Heyet, tribünlerin geleceği konusunda detaylı istişarelerde bulunarak yeni dönemde Bulancakspor’a ve ilçe halkına yakışan bir stat hedeflediklerini vurguladı.
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğunu ilan ederek 3. Lig’e yükselmeyi garantileyen 1926 Bulancakspor’un başarısının ardından ilçede spor yatırımları için fikir alışverişleri hız kazandı.

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç öncülüğünde gerçekleşen protokol buluşmasında, ilçedeki sportif altyapıların geliştirilmesi ve özellikle Bulancak İlçe Stadı’nın mevcut tribünlerinin yenilenmesi gündeme geldi.

Gerçekleştirilen programda Kaymakam Ünal Koç, Belediye Başkan Yardımcısı İdris Çiçek, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Yüksel, Bulancakspor Kulüp Başkanı Aydın Karataş ve kulüp yöneticileri yer aldı.
Heyet, önce kulüp tesislerinde düzenlenen kahvaltıya katıldı. Programda Bulancakspor Başkanı Aydın Karataş’ın doğum günü de kutlanarak pasta kesildi ve takımın şampiyonluğu yeniden kutlandı.
Kahvaltı programına ayrıca 27. Dönem Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, BUBYO Müdürü Oktay Karaman, Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Erkut ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Başkomiser Ramazan Kaya da katılım sağladı.
Kahvaltının ardından Bulancak İlçe Stadı’na geçen protokol heyeti, mevcut eski tribünlerde yerinde incelemelerde bulundu.
Statta yapılması planlanan yenileme çalışmaları kapsamında, mevcut tribünlerin güçlendirilmesi ya da tamamen yıkılarak modern bir yapıya dönüştürülmesi seçenekleri değerlendirildi.
Heyet, tribünlerin geleceği konusunda detaylı istişarelerde bulunarak yeni dönemde Bulancakspor’a ve ilçe halkına yakışan bir stat hedeflediklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.