Bulancak Kaymakamı Ünal Koç Salı Pazarında!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 19.09.2024 - 18:13, Güncelleme: 19.09.2024 - 18:16 2313 kez okundu.
 

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç Salı Pazarında!

Giresun'un Bulancak ilçesinde Kaymakam Ünal Koç, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmek üzere ilçe pazarını ziyaret etti.
Her Salı günü Bulancak’ta kurulan ve çevre ilçeler ile Giresun merkezden de yoğun ilgi gören Salı Pazarında, hem esnafın taleplerini dinleyen hem de vatandaşlarla birebir temas kuran Kaymakam Koç’a İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, Yarbay Ersin Erkut ve bazı protokol üyeleri eşlik etti. Pazaryerine geldiğinde esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Kaymakam Koç, ziyaret sırasında pazardaki genel durumu da gözlemledi. Kaymakam Koç, esnaflarla tek tek sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi. Esnaflar ise, ekonomik zorluklar, pazar yerinin fiziki koşulları ve ürünlerin satışında karşılaştıkları sorunlar hakkında Kaymakam Koç’a bilgi verdi. Sadece esnafla değil, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da yakından ilgilenen Kaymakam Koç, onların memnuniyeti ve ihtiyaçları konusunda da fikir alışverişinde bulundu. Vatandaşlar, Kaymakam Koç’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, ilçe pazarının halkın ekonomik yaşamında önemli bir yer tuttuğunu vurguladılar.
Giresun'un Bulancak ilçesinde Kaymakam Ünal Koç, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmek üzere ilçe pazarını ziyaret etti.

Her Salı günü Bulancak’ta kurulan ve çevre ilçeler ile Giresun merkezden de yoğun ilgi gören Salı Pazarında, hem esnafın taleplerini dinleyen hem de vatandaşlarla birebir temas kuran Kaymakam Koç’a İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, Yarbay Ersin Erkut ve bazı protokol üyeleri eşlik etti.

Pazaryerine geldiğinde esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Kaymakam Koç, ziyaret sırasında pazardaki genel durumu da gözlemledi.

Kaymakam Koç, esnaflarla tek tek sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi. Esnaflar ise, ekonomik zorluklar, pazar yerinin fiziki koşulları ve ürünlerin satışında karşılaştıkları sorunlar hakkında Kaymakam Koç’a bilgi verdi.

Sadece esnafla değil, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da yakından ilgilenen Kaymakam Koç, onların memnuniyeti ve ihtiyaçları konusunda da fikir alışverişinde bulundu.

Vatandaşlar, Kaymakam Koç’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, ilçe pazarının halkın ekonomik yaşamında önemli bir yer tuttuğunu vurguladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.