Bulancak MYO Tekstil Teknolojisi Bölümünden Aymoda Çorap’a Teknik Gezi

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 26.10.2024 - 15:40, Güncelleme: 26.10.2024 - 15:40 1705 kez okundu.
 

Bulancak MYO Tekstil Teknolojisi Bölümünden Aymoda Çorap’a Teknik Gezi

Giresun Üniversitesi Bulancak Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Bölümü, "Öğrenci Odaklı Eğitim" anlayışı çerçevesinde bölüm başkanı...
Öğr. Gör. Elif Sultan Akpınar’ın öncülüğünde "Aymoda Çorap San. A.Ş." firmasına teknik gezi düzenledi. Bu gezi sayesinde öğrenciler, çorap üretim sektöründeki en son teknolojik gelişmeleri ve üretim süreçlerini yerinde gözlemleme şansı yakaladılar. Teknik gezide öğrenciler, çorap alanında önde gelen Aymoda Çorap’ın üretim bantlarını inceleyerek teorik bilgilerini uygulama fırsatı buldular. Firmanın son model makinelerini ve örme teknolojilerini yakından tanıma imkanı bulan öğrenciler, çorap üretim süreçleri hakkında detaylı bilgi edinerek mesleki bilgi ve becerilerini geliştirdi. Ayrıca, Giresun Üniversitesi Tekstil Teknolojisi mezunu Dilanur Türkeri'ye gezi boyunca sağladığı değerli bilgiler için teşekkür ediyoruz.  
Giresun Üniversitesi Bulancak Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Bölümü, "Öğrenci Odaklı Eğitim" anlayışı çerçevesinde bölüm başkanı...

Öğr. Gör. Elif Sultan Akpınar’ın öncülüğünde " Aymoda Çorap San. A.Ş." firmasına teknik gezi düzenledi. Bu gezi sayesinde öğrenciler, çorap üretim sektöründeki en son teknolojik gelişmeleri ve üretim süreçlerini yerinde gözlemleme şansı yakaladılar.

Teknik gezide öğrenciler, çorap alanında önde gelen Aymoda Çorap’ın üretim bantlarını inceleyerek teorik bilgilerini uygulama fırsatı buldular. Firmanın son model makinelerini ve örme teknolojilerini yakından tanıma imkanı bulan öğrenciler, çorap üretim süreçleri hakkında detaylı bilgi edinerek mesleki bilgi ve becerilerini geliştirdi.

Ayrıca, Giresun Üniversitesi Tekstil Teknolojisi mezunu Dilanur Türkeri'ye gezi boyunca sağladığı değerli bilgiler için teşekkür ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.