Bulancak üzerinde UFO İddiası, Cep telefonuyla kaydedildi

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 27.08.2024 - 00:00, Güncelleme: 27.08.2024 - 09:09 6000 kez okundu.
 

Bulancak üzerinde UFO İddiası, Cep telefonuyla kaydedildi

Giresun'un Bulancak ilçesinde bir vatandaşın cep telefonu ile çektiği görüntüler, ilçede büyük bir merak ve heyecana yol açtı.
Gökyüzünde beliren ve tanımlanamayan cisimler, UFO söylentilerini beraberinde getirdi. ‘Bulancak’ın Güzelliklerini içeren Fotoğraf Kareleri-3’ adlı haberimize bir takipçimiz tarafından gönderilen görüntü, ilçe sakinleri arasında büyük bir tartışma başlattı. Takipçimizin geçtiğimiz Perşembe gecesi cep telefonu ile Bulancak Bülbüllü Köyünden çektiği manzara resminde Bulancak üzerinde uçan yolcu uçağının rotası üzerinde bir grup tanımlanmayan cisminde uçtuğu fotoğraf karesinde görülüyor. Haber sitemizde yayınlanan bu fotoğrafın gazetemiz muhabirleri tarafından dikkatli bir şekilde incelenmesi sonrası fotoğrafta bulunan ve tanımlanamayan 6 adet cisim dikkatlerden kaçmadı. Uzmanlar tarafından görüntülerin incelenmesi beklenirken, Bulancak semalarında görülen bu esrarengiz cisimler, ‘Gerçekten UFO mu? Yoksa başka bir açıklaması olabilir mi?’ sorularını akıllara getirdi. Giresun halkı, bu soruların cevabını merakla bekliyor. Bazı uzmanlar ise, bu tür cisimlerin göktaşı parçaları, hava balonları veya hatta kuş sürülerinin oluşturduğu bir optik illüzyon olabileceğini de ifade ediyor. Peki sizce bu ışıklar ne? Görüşlerinizi bizimle paylaşın!
Giresun'un Bulancak ilçesinde bir vatandaşın cep telefonu ile çektiği görüntüler, ilçede büyük bir merak ve heyecana yol açtı.

Gökyüzünde beliren ve tanımlanamayan cisimler, UFO söylentilerini beraberinde getirdi.

‘Bulancak’ın Güzelliklerini içeren Fotoğraf Kareleri-3’ adlı haberimize bir takipçimiz tarafından gönderilen görüntü, ilçe sakinleri arasında büyük bir tartışma başlattı.

Takipçimizin geçtiğimiz Perşembe gecesi cep telefonu ile Bulancak Bülbüllü Köyünden çektiği manzara resminde Bulancak üzerinde uçan yolcu uçağının rotası üzerinde bir grup tanımlanmayan cisminde uçtuğu fotoğraf karesinde görülüyor.

Haber sitemizde yayınlanan bu fotoğrafın gazetemiz muhabirleri tarafından dikkatli bir şekilde incelenmesi sonrası fotoğrafta bulunan ve tanımlanamayan 6 adet cisim dikkatlerden kaçmadı.

Uzmanlar tarafından görüntülerin incelenmesi beklenirken, Bulancak semalarında görülen bu esrarengiz cisimler, ‘Gerçekten UFO mu? Yoksa başka bir açıklaması olabilir mi?’ sorularını akıllara getirdi.

Giresun halkı, bu soruların cevabını merakla bekliyor.

Bazı uzmanlar ise, bu tür cisimlerin göktaşı parçaları, hava balonları veya hatta kuş sürülerinin oluşturduğu bir optik illüzyon olabileceğini de ifade ediyor.

Peki sizce bu ışıklar ne? Görüşlerinizi bizimle paylaşın!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.