Bulancak'ın O Köyü'nde Mavi Yemiş Hasadı!

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 24.06.2024 - 17:31, Güncelleme: 24.06.2024 - 17:31 7877 kez okundu.
 

Bulancak'ın O Köyü'nde Mavi Yemiş Hasadı!

Bulancak'ta Refik Aslan'a ait bahçede, köy halkı ve Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın katılımıyla mavi yemiş (yaban mersini) hasadı başladı.
Eriklik Köyü'nde gerçekleşen mavi yemiş hasadında, köylüler tarafından toplanan taze mavi yemişler Türkiye’de üretilen en kaliteli ürün olarak karşımıza çıkıyor. Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, yaptığı açıklamada, “Eriklik Köyü'nde Refik Aslan'a ait mavi yemiş hasadına katıldık. Bu güzel etkinlikte köylülerimizle bir araya gelerek, emeğin ve doğanın birleşimini kutladık. Refik Aslan ve ailesine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Hep birlikte, doğanın bize sunduğu bu kıymetli ürünün tadını çıkardık" dedi. Eriklik Köyü, mavi yemiş üretimiyle öne çıkarken, bölgede yetişen mavi yemişler, lezzeti ve besin değeri açısından Türkiye’de ilk sırada yer alıyor. Bu nedenle, Eriklik Köyü'nde üretilen mavi yemişler, hem bölge ekonomisine katkıda bulunuyor hem de Türkiye'nin farklı bölgelerine gönderilerek tüketicilere ulaştırılıyor.
Bulancak'ta Refik Aslan'a ait bahçede, köy halkı ve Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın katılımıyla mavi yemiş (yaban mersini) hasadı başladı.

Eriklik Köyü'nde gerçekleşen mavi yemiş hasadında, köylüler tarafından toplanan taze mavi yemişler Türkiye’de üretilen en kaliteli ürün olarak karşımıza çıkıyor. Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, yaptığı açıklamada, “Eriklik Köyü'nde Refik Aslan'a ait mavi yemiş hasadına katıldık. Bu güzel etkinlikte köylülerimizle bir araya gelerek, emeğin ve doğanın birleşimini kutladık. Refik Aslan ve ailesine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Hep birlikte, doğanın bize sunduğu bu kıymetli ürünün tadını çıkardık" dedi.

Eriklik Köyü, mavi yemiş üretimiyle öne çıkarken, bölgede yetişen mavi yemişler, lezzeti ve besin değeri açısından Türkiye’de ilk sırada yer alıyor. Bu nedenle, Eriklik Köyü'nde üretilen mavi yemişler, hem bölge ekonomisine katkıda bulunuyor hem de Türkiye'nin farklı bölgelerine gönderilerek tüketicilere ulaştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.