Bulancaklı Beyzanur Kırım, Türkiye Kick Boks'ta Zirveye Yükseliyor!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 08.07.2024 - 16:57, Güncelleme: 08.07.2024 - 17:04 8888+ kez okundu.
 

Bulancaklı Beyzanur Kırım, Türkiye Kick Boks'ta Zirveye Yükseliyor!

Bulancaklı Beyzanur Kırım, 01-09 Temmuz tarihleri arasında Konya'da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda Türkiye 2. oldu.
Bu zaferle birlikte Kırım, bu sene içinde 2 kez Türkiye derecesi elde etmeyi başardı. Bulancak'ta Kick Boks antrenörü olarak da görev yapan Kırım, hem sporcu kimliğiyle hem de antrenörlüğüyle ilçe sporuna önemli katkılar sunuyor. Kırım'ın bu başarısı, Bulancaklıları gururlandırdı. Kırım, küçük yaşlardan itibaren kick boksa ilgi duymaya başladığını ve bu sporda kendisini geliştirmeye devam edeceğini söyledi. Katıldığı birçok turnuvada derece alan Kırım, bu sene Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda elde ettiği Türkiye 2.'liği ile büyük bir başarıya imza attı. Kırım, bu başarısını antrenörlerine, ailesine ve kendisini destekleyen herkese borçlu olduğunu söyledi. Kırım, "Hedeflerim çok daha büyük. Önümüzdeki turnuvalarda Türkiye şampiyonu olmak ve milli formayı giymek istiyorum." dedi.  
Bulancaklı Beyzanur Kırım, 01-09 Temmuz tarihleri arasında Konya'da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda Türkiye 2. oldu.

Bu zaferle birlikte Kırım, bu sene içinde 2 kez Türkiye derecesi elde etmeyi başardı.

Bulancak'ta Kick Boks antrenörü olarak da görev yapan Kırım, hem sporcu kimliğiyle hem de antrenörlüğüyle ilçe sporuna önemli katkılar sunuyor. Kırım'ın bu başarısı, Bulancaklıları gururlandırdı.

Kırım, küçük yaşlardan itibaren kick boksa ilgi duymaya başladığını ve bu sporda kendisini geliştirmeye devam edeceğini söyledi. Katıldığı birçok turnuvada derece alan Kırım, bu sene Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda elde ettiği Türkiye 2.'liği ile büyük bir başarıya imza attı.

Kırım, bu başarısını antrenörlerine, ailesine ve kendisini destekleyen herkese borçlu olduğunu söyledi. Kırım, "Hedeflerim çok daha büyük. Önümüzdeki turnuvalarda Türkiye şampiyonu olmak ve milli formayı giymek istiyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.