Bulancaklı Elanur Kuru, İlahiyat Fakültesi Birincisi Oldu!

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 12.07.2024 - 10:21, Güncelleme: 12.07.2024 - 10:34 8728+ kez okundu.
 

Bulancaklı Elanur Kuru, İlahiyat Fakültesi Birincisi Oldu!

Ordu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi dönem birincisi Bulancaklı Elanur Kuru oldu. Kuru başarı plaketini Ordu Valisi Muammer Erol'dan aldı.
Anı belgesini ise Ordu Üniversitesi Rektörü Orhan Baş takdim etti. Kuru, başarısını "Hayat rehberimiz Kur'an-ı Kerim'de İsrâ Suresi'nin 13. Ayetinde 'Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık' aAyetini kendime düstur edindim ve eğitim hayatım boyunca yaşadığım her şeyde bunu tecrübe ettim. Bu sayede Rabbim İlahiyat Fakültesini birincilikle bitirmeyi nasip etti. Hamdolsun." sözleriyle dile getirdi. Kuru, Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı'nda yüksek lisansa başlayacağını da ifade ederek, "Hedefim iyi bir Müslüman olabilmek için kendimi her alanda yetiştirmektir ve her zaman bu amaç için gayret göstereceğim." dedi.
Ordu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi dönem birincisi Bulancaklı Elanur Kuru oldu. Kuru başarı plaketini Ordu Valisi Muammer Erol'dan aldı.

Anı belgesini ise Ordu Üniversitesi Rektörü Orhan Baş takdim etti.

Kuru, başarısını "Hayat rehberimiz Kur'an-ı Kerim'de İsrâ Suresi'nin 13. Ayetinde 'Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık' aAyetini kendime düstur edindim ve eğitim hayatım boyunca yaşadığım her şeyde bunu tecrübe ettim. Bu sayede Rabbim İlahiyat Fakültesini birincilikle bitirmeyi nasip etti. Hamdolsun." sözleriyle dile getirdi.

Kuru, Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı'nda yüksek lisansa başlayacağını da ifade ederek, "Hedefim iyi bir Müslüman olabilmek için kendimi her alanda yetiştirmektir ve her zaman bu amaç için gayret göstereceğim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.