Bulancaklı Gezginler’den Doğa ile iç içe kamp keyfi

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 22.07.2024 - 17:21, Güncelleme: 22.07.2024 - 17:28 6516+ kez okundu.
 

Bulancaklı Gezginler’den Doğa ile iç içe kamp keyfi

Bulancak Gezginler 28 Motosiklet Derneği, hafta sonu doğa ile iç içe bir kamp programı gerçekleştirdi. Derneğin 9 üyesi, Ordu'nun Pelitözü Kızılot Yaylası'na çadır kurarak huzurlu bir kamp deneyimi yaşadı.
Dernek Başkanı Ömür Akkaya, etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bulancaklı doğasever ve motosiklet tutkunu üyelerimiz ile sık sık bir araya gelerek etkinlikler yapıyoruz. Hafta sonu, dernek üyelerimizle Pelitözü Kızılot Yaylası, Üçgöller ve Reşadiye Zinav Kanyonu'na giderek doğanın güzelliklerini keşfettik” dedi. Akkaya, doğa ile iç içe geçen kamp süresince üyelerin kaynaştığını ve unutulmaz anılar biriktirdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı; “Bu tür etkinlikler, hem doğayla buluşmamızı sağlıyor hem de dernek üyelerimizin arasındaki bağı güçlendiriyor. Pelitözü Kızılot Yaylası'nın eşsiz doğasında kurduğumuz çadır kampında, dernek üyelerimiz doğa yürüyüşleri yaparak bölgenin doğal güzelliklerini keşfetti. Üçgöller ve Reşadiye Zinav Kanyonu'nda ise doğa manzaralarının tadını çıkaran üyelerimiz, kamp ateşi etrafında keyifli vakit geçirdi”
Bulancak Gezginler 28 Motosiklet Derneği, hafta sonu doğa ile iç içe bir kamp programı gerçekleştirdi. Derneğin 9 üyesi, Ordu'nun Pelitözü Kızılot Yaylası'na çadır kurarak huzurlu bir kamp deneyimi yaşadı.

Dernek Başkanı Ömür Akkaya, etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bulancaklı doğasever ve motosiklet tutkunu üyelerimiz ile sık sık bir araya gelerek etkinlikler yapıyoruz. Hafta sonu, dernek üyelerimizle Pelitözü Kızılot Yaylası, Üçgöller ve Reşadiye Zinav Kanyonu'na giderek doğanın güzelliklerini keşfettik” dedi.

Akkaya, doğa ile iç içe geçen kamp süresince üyelerin kaynaştığını ve unutulmaz anılar biriktirdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı; “Bu tür etkinlikler, hem doğayla buluşmamızı sağlıyor hem de dernek üyelerimizin arasındaki bağı güçlendiriyor. Pelitözü Kızılot Yaylası'nın eşsiz doğasında kurduğumuz çadır kampında, dernek üyelerimiz doğa yürüyüşleri yaparak bölgenin doğal güzelliklerini keşfetti. Üçgöller ve Reşadiye Zinav Kanyonu'nda ise doğa manzaralarının tadını çıkaran üyelerimiz, kamp ateşi etrafında keyifli vakit geçirdi”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.