Bulancaklı minik öğrencilerden asker selamı

GÜNDEM 22.05.2024 - 18:07, Güncelleme: 22.05.2024 - 18:22 4630+ kez okundu.
 

Bulancaklı minik öğrencilerden asker selamı

75. Yıl Anaokulu öğrencileri, jandarma teşkilatına olan meraklarını ve duydukları ilgiyi göstermek için Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
 Bu özel ziyarette minik öğrenciler, jandarma teşkilatının işleyişi ve görevleri hakkında bilgi edinme imkanı buldular. Ziyaret sırasında minik öğrenciler, jandarma komutanlığı binasını ve araçlarını yakından görme fırsatı buldu. Jandarma ekipmanları ve araçları hakkında bilgi alan minikler, jandarma teçhizatlarını da deneme fırsatı yakaladılar. Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, minik öğrencilere jandarma teşkilatının görevlerini ve çalışma prensiplerini anlattı. Minik öğrenciler, jandarma yeleği giydi ve kep taktı. Yarbay Ersin Erkut, "Jandarma teşkilatı olarak her zaman çocuklarımızla birlikte olmak ve onlara milli bilinci aşılamak için çalışıyoruz. Bu tür ziyaretler, geleceğin vatanseverlerini yetiştirmek için çok önemli. Minik öğrencilerimizi jandarma komutanlığımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk." dedi. Ziyaretin sonunda minik öğrenciler, Yarbay Ersin Erkut ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi ve jandarma selamı vererek komutanlıktan ayrıldılar.  
75. Yıl Anaokulu öğrencileri, jandarma teşkilatına olan meraklarını ve duydukları ilgiyi göstermek için Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

 Bu özel ziyarette minik öğrenciler, jandarma teşkilatının işleyişi ve görevleri hakkında bilgi edinme imkanı buldular.

Ziyaret sırasında minik öğrenciler, jandarma komutanlığı binasını ve araçlarını yakından görme fırsatı buldu. Jandarma ekipmanları ve araçları hakkında bilgi alan minikler, jandarma teçhizatlarını da deneme fırsatı yakaladılar.

Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, minik öğrencilere jandarma teşkilatının görevlerini ve çalışma prensiplerini anlattı. Minik öğrenciler, jandarma yeleği giydi ve kep taktı.

Yarbay Ersin Erkut, "Jandarma teşkilatı olarak her zaman çocuklarımızla birlikte olmak ve onlara milli bilinci aşılamak için çalışıyoruz. Bu tür ziyaretler, geleceğin vatanseverlerini yetiştirmek için çok önemli. Minik öğrencilerimizi jandarma komutanlığımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk." dedi.

Ziyaretin sonunda minik öğrenciler, Yarbay Ersin Erkut ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi ve jandarma selamı vererek komutanlıktan ayrıldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.