Bulancakspor için kenetlenme çağrısı! Pazar günü meydanda buluşalım

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 19.10.2024 - 22:02, Güncelleme: 19.10.2024 - 22:09 2585 kez okundu.
 

Bulancakspor için kenetlenme çağrısı! Pazar günü meydanda buluşalım

Bulancak Belediyesi, 20 Ekim Pazar günü 1926 Bulancakspor’un önemli bir deplasman maçı için taraftarlara çağrıda bulundu.
"Bulancakspor için kenetleniyoruz!" sloganıyla yapılacak etkinlikte, saat 13.00'te meydanda buluşarak takıma destek verilecek.  Ancak maç saatinde olumsuz hava şartları yaşanması durumunda maç yayını verilemeyeceğini belirtti. 1926 Bulancakspor, Pazar günü Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maçın heyecanını kaçırmak istemeyen taraftarlar, Yıldız Haber sosyal medya hesaplarından karşılaşmayı canlı olarak takip edebilecekler.
Bulancak Belediyesi, 20 Ekim Pazar günü 1926 Bulancakspor’un önemli bir deplasman maçı için taraftarlara çağrıda bulundu.

" Bulancakspor için kenetleniyoruz!" sloganıyla yapılacak etkinlikte, saat 13.00'te meydanda buluşarak takıma destek verilecek. 

Ancak maç saatinde olumsuz hava şartları yaşanması durumunda maç yayını verilemeyeceğini belirtti.

1926 Bulancakspor, Pazar günü Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maçın heyecanını kaçırmak istemeyen taraftarlar, Yıldız Haber sosyal medya hesaplarından karşılaşmayı canlı olarak takip edebilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.