Bulancakspor lige iddialı başlıyor! İlk rakip Palandöken Belesiyespor!

SPOR 06.10.2023 - 22:55, Güncelleme: 06.10.2023 - 22:55 17666+ kez okundu.
 

Bulancakspor lige iddialı başlıyor! İlk rakip Palandöken Belesiyespor!

1926 Bulancakspor'un da içinde yer aldığı Bölgesel Amatör Lig için 2023-2024 sezonu fikstürü çekildi. İlk müsabakada Bulancakspor Palandöken Belediyespor ile...
1926 Bulancakspor'un da yer aldığı Bölgesel Amatör Ligde, 14-15 Ekim 2023 tarihlerinde müsabakalar başlayacak.  Orhan Saka Amatörler Evi Konferans Salonunda yapılan fikstür seçiminde Bulancakspor'un da rakipleri belli oldu. Bu sezon iddialı bir takım ve çoğu futbolcunun Bulancaklı olduğu Bulancakspor sezona iyi bir hazırlık yaptı.   10. haftayı bay geçecek Bulancakspor ilk müsabakasında Palandöken Belediyespor ile karşılacak. Daha sonra Bulancakspor sırasıyla Arsinspor, Görelespor, Çayelispor, Serhat Ardahan Spor, Arhavi Gençlik, Doğubeyazıt, Kelkit Gücüspor, Kireçhanespor, Rize İl Özel İdarespor, Bayburt Belediyespor ve Kars 36 spor ile karşılaşacak.
1926 Bulancakspor'un da içinde yer aldığı Bölgesel Amatör Lig için 2023-2024 sezonu fikstürü çekildi. İlk müsabakada Bulancakspor Palandöken Belediyespor ile...

1926 Bulancakspor'un da yer aldığı Bölgesel Amatör Ligde, 14-15 Ekim 2023 tarihlerinde müsabakalar başlayacak. 

Orhan Saka Amatörler Evi Konferans Salonunda yapılan fikstür seçiminde Bulancakspor'un da rakipleri belli oldu.

Bu sezon iddialı bir takım ve çoğu futbolcunun Bulancaklı olduğu Bulancakspor sezona iyi bir hazırlık yaptı.

 

10. haftayı bay geçecek Bulancakspor ilk müsabakasında Palandöken Belediyespor ile karşılacak.

Daha sonra Bulancakspor sırasıyla Arsinspor, Görelespor, Çayelispor, Serhat Ardahan Spor, Arhavi Gençlik, Doğubeyazıt, Kelkit Gücüspor, Kireçhanespor, Rize İl Özel İdarespor, Bayburt Belediyespor ve Kars 36 spor ile karşılaşacak.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.