Bulancakspor taraftarlarının evde maç keyfi

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 21.10.2024 - 11:44, Güncelleme: 21.10.2024 - 11:44 2565 kez okundu.
 

Bulancakspor taraftarlarının evde maç keyfi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup 3. Hafta maçında 1926 Bulancakspor, 20 Ekim 2024 Pazar günü Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile karşılaştı.
Karşılaşmayı Uğurcan Köse’nin attığı golle 1-0 kazanan kırmızı beyazlılar, taraftarlarına büyük sevinç yaşattı. Maç, Yıldız Haber'in Youtube ve Facebook hesaplarından canlı olarak yayınlandı ve futbolseverler evlerinin rahatlığında maç keyfi yaptı. Birçok taraftar, akıllı televizyonlarından Youtube’a bağlanarak karşılaşmayı büyük ekranda takip etti. Gazetemize ekran görüntüsü atan taraftarlar deneyimlerini şöyle paylaştı: Emrah Bingöl; “Evde televizyon karşısında izlemek çok keyifliydi. Özellikle Uğurcan Köse’nin golü sonrası evde adeta küçük bir kutlama yaptık. Yıldız Haber ekibine teşekkürler, yayın kalitesi harikaydı.” Cengiz Kahraman; “İstanbul’da olduğumuzdan Bulancakspor’un iç saha ve dış saha maçlarını kaçırmadan evden izliyoruz. Bu hafta da televizyonumuza bağlanarak Youtube’dan takip ettik. Yıldız Haber’in yayın kalitesi profesyonellere taş çıkartıyor, her şey çok netti.” Yıldız Haber, canlı maç yayınlarıyla Türkiye’nin farklı illerinden ve Avrupa’dan birçok izleyiciyi bir araya getirerek bir ilke imza attı. Yayın kalitesi ve içerikleriyle izleyicilerden tam not alan Yıldız Haber, her geçen gün daha da profesyonelleşerek Bölgesel Amatör Lig’de fark yaratıyor.  
Bölgesel Amatör Lig 2. Grup 3. Hafta maçında 1926 Bulancakspor, 20 Ekim 2024 Pazar günü Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile karşılaştı.

Karşılaşmayı Uğurcan Köse’nin attığı golle 1-0 kazanan kırmızı beyazlılar, taraftarlarına büyük sevinç yaşattı.

Maç, Yıldız Haber'in Youtube ve Facebook hesaplarından canlı olarak yayınlandı ve futbolseverler evlerinin rahatlığında maç keyfi yaptı.

Birçok taraftar, akıllı televizyonlarından Youtube’a bağlanarak karşılaşmayı büyük ekranda takip etti. Gazetemize ekran görüntüsü atan taraftarlar deneyimlerini şöyle paylaştı:

Emrah Bingöl; “Evde televizyon karşısında izlemek çok keyifliydi. Özellikle Uğurcan Köse’nin golü sonrası evde adeta küçük bir kutlama yaptık. Yıldız Haber ekibine teşekkürler, yayın kalitesi harikaydı.”

Cengiz Kahraman; “İstanbul’da olduğumuzdan Bulancakspor’un iç saha ve dış saha maçlarını kaçırmadan evden izliyoruz. Bu hafta da televizyonumuza bağlanarak Youtube’dan takip ettik. Yıldız Haber’in yayın kalitesi profesyonellere taş çıkartıyor, her şey çok netti.”

Yıldız Haber, canlı maç yayınlarıyla Türkiye’nin farklı illerinden ve Avrupa’dan birçok izleyiciyi bir araya getirerek bir ilke imza attı. Yayın kalitesi ve içerikleriyle izleyicilerden tam not alan Yıldız Haber, her geçen gün daha da profesyonelleşerek Bölgesel Amatör Lig’de fark yaratıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.