Bulancakspor’dan buzda dans

SPOR 03.02.2024 - 15:06, Güncelleme: 03.02.2024 - 15:22 7104+ kez okundu.
 

Bulancakspor’dan buzda dans

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele eden temsilcimiz 1926 Bulancakspor deplasmanda Palandöken Belediyespor ile karşılaştı.
Erzurum’da -10 derecede buz tutan zeminde oynanan karşılaşmayı kırmızı beyazlılar 3-0 kazandı. İkinci devrenin ilk maçında kazanarak çıkışını sürdüren Ergun Ortakcı’nın ekibi sezona şampiyonluk parolası ile devam ediyor. Kırmızı beyazlılara galibiyeti getiren golleri, 16. dakikada Umut Aslan, 33. dakikada Murat Kara ve 84. dakikada Yusuf Demir attı. 1926 Bulancakspor aldığı bu galibiyet ile puanını 26 yaptı. Kırmızı beyazlılar ligin 14. Haftasında haftaya sahasında Arsin İdman Yurdu’nu ağırlayacak.
Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele eden temsilcimiz 1926 Bulancakspor deplasmanda Palandöken Belediyespor ile karşılaştı.

Erzurum’da -10 derecede buz tutan zeminde oynanan karşılaşmayı kırmızı beyazlılar 3-0 kazandı.

İkinci devrenin ilk maçında kazanarak çıkışını sürdüren Ergun Ortakcı’nın ekibi sezona şampiyonluk parolası ile devam ediyor. Kırmızı beyazlılara galibiyeti getiren golleri, 16. dakikada Umut Aslan, 33. dakikada Murat Kara ve 84. dakikada Yusuf Demir attı.

1926 Bulancakspor aldığı bu galibiyet ile puanını 26 yaptı. Kırmızı beyazlılar ligin 14. Haftasında haftaya sahasında Arsin İdman Yurdu’nu ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.