Bulancak'ta 11 Bin 500 Öğrenci Ders Başında

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 09.09.2024 - 16:53, Güncelleme: 09.09.2024 - 16:57 4742 kez okundu.
 

Bulancak'ta 11 Bin 500 Öğrenci Ders Başında

Bulancak’ta 2024-2025 eğitim-öğretim yılı, büyük bir coşku ile başladı. Bu yıl, 11 bin 500 öğrenci yeni eğitim dönemine ‘merhaba’ dedi.
Eğitim yılının açılışı dolayısıyla düzenlenen ilköğretim haftası etkinliği kapsamında, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, öğretmenler ve öğrenciler, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’u ziyaret etti. Ziyarette, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç da hazır bulunarak eğitim camiasını desteklerini açıkladı. Kaymakam Koç, eğitim yılı başlangıcında öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi. ‘2024-2025 eğitim ve öğretim yılının ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum’ diye konuşan Kaymakam Koç, öğrencilerin ve öğretmenlerin başarılı bir yıl geçirmelerini istediklerini söyledi. Bulancak’ta eğitimde kaliteyi artırmak ve öğrencilerin başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini sağlamak amacıyla ellerinden geleni yaptıklarını ifade Müdür Bulut, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idareci arkadaşlarımızla eğitimde başarıyı artıracaklarını sözlerine ekledi.
Bulancak’ta 2024-2025 eğitim-öğretim yılı, büyük bir coşku ile başladı. Bu yıl, 11 bin 500 öğrenci yeni eğitim dönemine ‘merhaba’ dedi.

Eğitim yılının açılışı dolayısıyla düzenlenen ilköğretim haftası etkinliği kapsamında, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, öğretmenler ve öğrenciler, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’u ziyaret etti. Ziyarette, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç da hazır bulunarak eğitim camiasını desteklerini açıkladı.

Kaymakam Koç, eğitim yılı başlangıcında öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi. ‘ 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum’ diye konuşan Kaymakam Koç, öğrencilerin ve öğretmenlerin başarılı bir yıl geçirmelerini istediklerini söyledi. Bulancak’ta eğitimde kaliteyi artırmak ve öğrencilerin başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini sağlamak amacıyla ellerinden geleni yaptıklarını ifade Müdür Bulut, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idareci arkadaşlarımızla eğitimde başarıyı artıracaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.