Bulancak'ta çıkan yangın korkuttu!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 19.08.2024 - 19:42, Güncelleme: 19.08.2024 - 19:47 5712+ kez okundu.
 

Bulancak'ta çıkan yangın korkuttu!

Giresun'un Bulancak ilçesi Ballıca Mahallesi'nde çıkan yangın, kısa sürede kontrol altına alındı.
Alınan bilgilere göre, mahalle arasında bir evin arkasında bulunan kağıt atıklarının henüz belirlenemeyen bir nedenle tutuşmasıyla başlayan yangın, kısa sürede söndürüldü. Olay yerine sevk edilen 3 itfaiye ekibi, müdahele ederek yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sırasında herhangi bir can kaybı veya önemli bir mal kaybı yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemelerin devam ettiği öğrenildi. Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ta olay yerine giderek incelemelerde bulundu.
Giresun'un Bulancak ilçesi Ballıca Mahallesi'nde çıkan yangın, kısa sürede kontrol altına alındı.

Alınan bilgilere göre, mahalle arasında bir evin arkasında bulunan kağıt atıklarının henüz belirlenemeyen bir nedenle tutuşmasıyla başlayan yangın, kısa sürede söndürüldü. Olay yerine sevk edilen 3 itfaiye ekibi, müdahele ederek yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Yangın sırasında herhangi bir can kaybı veya önemli bir mal kaybı yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemelerin devam ettiği öğrenildi.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ta olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.