Bulancak'ta Deniz Şenliği Ertelendi! Yeni Tarih Açıklandı

KÜLTÜR (YH) - Yıldız Haber | 01.07.2024 - 10:23, Güncelleme: 01.07.2024 - 10:30 2049 kez okundu.
 

Bulancak'ta Deniz Şenliği Ertelendi! Yeni Tarih Açıklandı

Bulancak Belediyesi tarafından düzenlenen ve bugün gerçekleşecek "Geleneksel 2. Tarihi Bulancak İskelesi Deniz Şenliği" hava muhalefeti nedeniyle ertelendi.
1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek olan etkinlik, Bulancak'ta deniz ticaretine önemli katkılar sunan Kaptan Ahmet Fatoğlu anısına düzenleniyordu. Etkinlik Detayları: Orijinal Tarih: 01 Temmuz 2024 Pazartesi, saat 17.00 Yeni Tarih: 05 Temmuz 2024 Cuma, saat 17.00 Yer: Tarihi Bulancak İskelesi 2024 yılı Yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve denizcilik kültürünün yaşatılması amacıyla gerçekleştirilen şenlik, hava koşulları nedeniyle ertelendi. Etkinlik, 05 Temmuz Cuma günü aynı saatte yapılacak.
Bulancak Belediyesi tarafından düzenlenen ve bugün gerçekleşecek "Geleneksel 2. Tarihi Bulancak İskelesi Deniz Şenliği" hava muhalefeti nedeniyle ertelendi.

1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek olan etkinlik, Bulancak'ta deniz ticaretine önemli katkılar sunan Kaptan Ahmet Fatoğlu anısına düzenleniyordu.

Etkinlik Detayları:

  • Orijinal Tarih: 01 Temmuz 2024 Pazartesi, saat 17.00
  • Yeni Tarih: 05 Temmuz 2024 Cuma, saat 17.00
  • Yer: Tarihi Bulancak İskelesi

2024 yılı Yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve denizcilik kültürünün yaşatılması amacıyla gerçekleştirilen şenlik, hava koşulları nedeniyle ertelendi. Etkinlik, 05 Temmuz Cuma günü aynı saatte yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.