Bulancak'ta güzelleştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 26.07.2024 - 17:43, Güncelleme: 26.07.2024 - 17:49 3515+ kez okundu.
 

Bulancak'ta güzelleştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde sürdürülen bakım-onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Yapım süreci devam eden Sahil Park (Gazi Orta Okulu karşısı) etkinlik alanında kilit parke işi tamamlanırken, etkinlik alanı çevresinde baskı beton kaldırım ve düzenleme çalışmaları devam etmektedir. İlçe genelinde doğalgaz alt yapısı tamamlanan ve bozulmalar olan cadde ve sokaklarda ise sıcak asfalt kullanılarak asfalt tamiratı yapılmaktadır. Yine Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Karadere deresinde yatak temizliği yapılmış, diğer dere yataklarının temizlikleri de önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “İlçe genelinde saha ekiplerimiz tarafından sürdürülen bakım-onarım çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Alt yapısı tamamlanan ya da çeşitli nedenlerle bozulmalar yaşanan tüm cadde ve sokaklarımıza dokunuyoruz. Bakım-onarım çalışmalarının yanı sıra yeni imalatlarla da şehrimizi güzelleştirmek için büyük çaba gösteriyoruz. Mevsim itibarı ile güzel havaları da en iyi şekilde değerlendirerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Son olarak yapım süreci devam eden Sahil Parkı ve Etkinlik alanımızı da söz verdiğimiz 30 Temmuz’a yetiştirecek ve burada, Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan “Fındık Gastronomisi Şenliği” ile açılışını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde sürdürülen bakım-onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yapım süreci devam eden Sahil Park (Gazi Orta Okulu karşısı) etkinlik alanında kilit parke işi tamamlanırken, etkinlik alanı çevresinde baskı beton kaldırım ve düzenleme çalışmaları devam etmektedir. İlçe genelinde doğalgaz alt yapısı tamamlanan ve bozulmalar olan cadde ve sokaklarda ise sıcak asfalt kullanılarak asfalt tamiratı yapılmaktadır. Yine Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Karadere deresinde yatak temizliği yapılmış, diğer dere yataklarının temizlikleri de önümüzdeki günlerde yapılacaktır.

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “İlçe genelinde saha ekiplerimiz tarafından sürdürülen bakım-onarım çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Alt yapısı tamamlanan ya da çeşitli nedenlerle bozulmalar yaşanan tüm cadde ve sokaklarımıza dokunuyoruz.

Bakım-onarım çalışmalarının yanı sıra yeni imalatlarla da şehrimizi güzelleştirmek için büyük çaba gösteriyoruz. Mevsim itibarı ile güzel havaları da en iyi şekilde değerlendirerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Son olarak yapım süreci devam eden Sahil Parkı ve Etkinlik alanımızı da söz verdiğimiz 30 Temmuz’a yetiştirecek ve burada, Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan “Fındık Gastronomisi Şenliği” ile açılışını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.