Bulancak'ta Meydana Gelen Trafik Kazası Yürekleri Ağızlara Getirdi

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 01.06.2024 - 12:38, Güncelleme: 01.06.2024 - 12:38 4527+ kez okundu.
 

Bulancak'ta Meydana Gelen Trafik Kazası Yürekleri Ağızlara Getirdi

Bulancak'ın Güzelyalı Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazası, büyük endişeye yol açtı yaralılar hastaneye kaldırıldı.
İki aracın karıştığı kazada motor ile bir araç çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine hızla sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, motor sürücüsüyle birlikte yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Bulancak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazanın detaylarına ilişkin yapılan incelemelerde, Güzelyalı Mahallesi'nden Bulancak istikametine seyir halinde olan motosikletin, Acar Sitesi ara yolundan ana yola çıkan bir araçla çarpıştığı belirlendi. Mahalle de yaşayanlar, sık sık yaşanan trafik kazalarına dikkat çekerek, ilgili kurumların bu konuda daha etkin önlemler alması gerektiğini dile getirdi.
Bulancak'ın Güzelyalı Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazası, büyük endişeye yol açtı yaralılar hastaneye kaldırıldı.

İki aracın karıştığı kazada motor ile bir araç çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine hızla sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada, motor sürücüsüyle birlikte yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Bulancak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazanın detaylarına ilişkin yapılan incelemelerde, Güzelyalı Mahallesi'nden Bulancak istikametine seyir halinde olan motosikletin, Acar Sitesi ara yolundan ana yola çıkan bir araçla çarpıştığı belirlendi. Mahalle de yaşayanlar, sık sık yaşanan trafik kazalarına dikkat çekerek, ilgili kurumların bu konuda daha etkin önlemler alması gerektiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.