Bulancak'ta Okuma Sevgisi Ödüllendirildi!

EĞİTİM 17.05.2024 - 15:34, Güncelleme: 17.05.2024 - 15:49 6874+ kez okundu.
 

Bulancak'ta Okuma Sevgisi Ödüllendirildi!

Bulancak Dernekler Federasyonu (BUFED), bu yıl ikincisini düzenlediği "Okuduğunu Yaz Kitap-Kompozisyon Yarışması" kapsamında ödül töreni düzenledi.
Yarışmaya katılan öğrencilere ödüllerini takdim eden BUFED Başkanı Sezgin Karataş, yaptığı konuşmada bu yılki yarışmaya katılan tüm okullara teşekkürlerini sundu. Karataş, " Okuduğunu Yaz Kitap-Kompozisyon Yarışması"nın amacının, Bulancak'ta kitap okuma sevgisini ve bilinçli okuma alışkanlığını geliştirmek olduğunu söyledi. Yarışmada ödül alan öğrencileri tebrik eden Karataş, bu başarının öğrencilerin özverili çalışmaları ve ailelerinin desteği sayesinde mümkün olduğunu ifade etti. Törene Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Erdoğan, AK Parti Giresun eski milletvekili Kadir Aydın, Bulancak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Tanrıverdi, yarışmaya katılan öğrencilerin okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.
Bulancak Dernekler Federasyonu (BUFED), bu yıl ikincisini düzenlediği "Okuduğunu Yaz Kitap-Kompozisyon Yarışması" kapsamında ödül töreni düzenledi.

Yarışmaya katılan öğrencilere ödüllerini takdim eden BUFED Başkanı Sezgin Karataş, yaptığı konuşmada bu yılki yarışmaya katılan tüm okullara teşekkürlerini sundu.

Karataş, " Okuduğunu Yaz Kitap-Kompozisyon Yarışması"nın amacının, Bulancak'ta kitap okuma sevgisini ve bilinçli okuma alışkanlığını geliştirmek olduğunu söyledi.

Yarışmada ödül alan öğrencileri tebrik eden Karataş, bu başarının öğrencilerin özverili çalışmaları ve ailelerinin desteği sayesinde mümkün olduğunu ifade etti.

Törene Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Erdoğan, AK Parti Giresun eski milletvekili Kadir Aydın, Bulancak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Tanrıverdi, yarışmaya katılan öğrencilerin okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.