Bulancak'ta özlem bitiyor! Bulancakspor taraftarıyla buluşuyor

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 12.10.2024 - 09:37, Güncelleme: 12.10.2024 - 10:16 1486 kez okundu.
 

Bulancak'ta özlem bitiyor! Bulancakspor taraftarıyla buluşuyor

Bölgesel Amatör Lig’de sezona iddialı başlayan 1926 Bulancakspor, sahasındaki ilk maçta Erzurum ekibi Tortum Spor’u ağırlıyor.
2024-2025 Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta yer alan kırmızı-beyazlı temsilcimiz 1926 Bulancakspor, sezonun ilk maçında Kars 36 Spor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrılmıştı. Şimdi ise Kırmızı Şimşekler, bu hafta sahasında taraftarının önünde mutlak 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak. Teknik direktör İsmail Batur yönetimindeki takım, 13 Ekim 2024 Pazar günü saat 13.00’te Erzurum ekibi Tortum Spor ile karşı karşıya gelecek. Maç, Yıldız Haber’in sosyal medya hesaplarından canlı olarak izlenebilecek. Maç öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmail Batur, takıma olan güvenini vurguladı; “İlk maçta aldığımız 1 puan bizim için önemliydi ancak bu hafta sahamızda mutlak galibiyet için oynayacağız. Takım olarak iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Taraftarımızın desteğiyle sahada çok daha güçlü olacağımıza inanıyorum. Bizim için her maç bir final, Bulancak’ın bu ligdeki yerini hak ettiğini göstereceğiz.” Takım kaptanı Ömercan Aslan ise taraftara seslenerek, stadyumu doldurmaları çağrısında bulundu: “Biz oyuncular olarak her zaman taraftarımızın desteğiyle daha da güçleniyoruz. Bu hafta onların desteği bizim için her zamankinden daha önemli. Tüm Bulancak halkını ve taraftarlarımızı stadyuma bekliyoruz. Gelin birlikte bu maçı kazanalım, sahamızda ilk galibiyetimizi alalım!”
Bölgesel Amatör Lig’de sezona iddialı başlayan 1926 Bulancakspor, sahasındaki ilk maçta Erzurum ekibi Tortum Spor’u ağırlıyor.

2024-2025 Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta yer alan kırmızı-beyazlı temsilcimiz 1926 Bulancakspor, sezonun ilk maçında Kars 36 Spor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrılmıştı. Şimdi ise Kırmızı Şimşekler, bu hafta sahasında taraftarının önünde mutlak 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak.

Teknik direktör İsmail Batur yönetimindeki takım, 13 Ekim 2024 Pazar günü saat 13.00’te Erzurum ekibi Tortum Spor ile karşı karşıya gelecek. Maç, Yıldız Haber’in sosyal medya hesaplarından canlı olarak izlenebilecek.

Maç öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmail Batur, takıma olan güvenini vurguladı; “İlk maçta aldığımız 1 puan bizim için önemliydi ancak bu hafta sahamızda mutlak galibiyet için oynayacağız. Takım olarak iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Taraftarımızın desteğiyle sahada çok daha güçlü olacağımıza inanıyorum. Bizim için her maç bir final, Bulancak’ın bu ligdeki yerini hak ettiğini göstereceğiz.”

Takım kaptanı Ömercan Aslan ise taraftara seslenerek, stadyumu doldurmaları çağrısında bulundu: “Biz oyuncular olarak her zaman taraftarımızın desteğiyle daha da güçleniyoruz. Bu hafta onların desteği bizim için her zamankinden daha önemli. Tüm Bulancak halkını ve taraftarlarımızı stadyuma bekliyoruz. Gelin birlikte bu maçı kazanalım, sahamızda ilk galibiyetimizi alalım!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.