Bulancak'ta Trafik Kazası! Sürücü Yaralandı!

ASAYİŞ 15.05.2024 - 16:48, Güncelleme: 15.05.2024 - 16:56 7489+ kez okundu.
 

Bulancak'ta Trafik Kazası! Sürücü Yaralandı!

Bulancak şehir içi yolunda motosiklet ve aracın karıştığı bir kaza meydana geldi, gerçekleşen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.
Kaza, Bulancak 1. Noterinin önünde meydana geldi. Motosiklet sürücüsü, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Edinilen bilgilere göre, kaza yol kenarından ters istikamete dönüş yapmak isteyen bir araç ile kendi şeridinde seyir halindeki bir motosikletin çarpışması sonucu meydana geldi. Motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle yaralandı ve olay yerine gelen ambulans ile Bulancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza anı güvenlik kamerasında izlemek için tıklayınız...  
Bulancak şehir içi yolunda motosiklet ve aracın karıştığı bir kaza meydana geldi, gerçekleşen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Bulancak 1. Noterinin önünde meydana geldi. Motosiklet sürücüsü, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, kaza yol kenarından ters istikamete dönüş yapmak isteyen bir araç ile kendi şeridinde seyir halindeki bir motosikletin çarpışması sonucu meydana geldi.

Motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle yaralandı ve olay yerine gelen ambulans ile Bulancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza anı güvenlik kamerasında izlemek için tıklayınız...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.