CHP ve AK Parti Arasındaki Görüşmelerin Ardından "Bugün Sandığa Gidilse İktidar Biziz" Açıklaması

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 22.07.2024 - 11:01, Güncelleme: 22.07.2024 - 12:04 8344+ kez okundu.
 

CHP ve AK Parti Arasındaki Görüşmelerin Ardından "Bugün Sandığa Gidilse İktidar Biziz" Açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la gerçekleştirdiği görüşmeden sonra başlayan siyasetteki normalleşme sürecine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Gazeteci Uğur Dündar'ın sorularını yanıtlayan Özel, dikkat çekici ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilk olarak 2 Mayıs'ta bir araya gelen Özgür Özel, bu görüşmelere ilişkin yorumlarda bulundu. Özel, son seçimlerde ana muhalefet partisinin genel başkanının ülkenin cumhurbaşkanı ile bayramlaşmaması, Anıtkabir'de el sıkışmaması ve camide bile göz göze gelmemesini eleştirerek şu ifadeleri kullandı: "Ben bu tabloyu şahsen doğru bulmam. Ülkeyi yönetmeye talip olan ve son seçimlerde birinci parti olmuş, bugün seçim yapılsa bütün anketlerde birinci parti çıkan bir partiye bu tablo yakışmaz. O yüzden ilk adımı ben attım." CHP'nin 22 yıl sonra birinci parti olduğunu hatırlatan Özel, AK Parti'nin 22 yıl önce birinci parti seçildiğini belirtti ve şunları ekledi: "22'nci yılın sonunda biz birinci parti olduk. Bugün seçim olsa biz iktidarız. O yüzden ilk telefonu ben açtım, ilk ziyarete ben gittim." Özgür Özel'in bu açıklamaları, siyasi arenada büyük yankı uyandırdı ve CHP'nin iktidar hedeflerini net bir şekilde ortaya koydu.  
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la gerçekleştirdiği görüşmeden sonra başlayan siyasetteki normalleşme sürecine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Uğur Dündar'ın sorularını yanıtlayan Özel, dikkat çekici ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilk olarak 2 Mayıs'ta bir araya gelen Özgür Özel, bu görüşmelere ilişkin yorumlarda bulundu. Özel, son seçimlerde ana muhalefet partisinin genel başkanının ülkenin cumhurbaşkanı ile bayramlaşmaması, Anıtkabir'de el sıkışmaması ve camide bile göz göze gelmemesini eleştirerek şu ifadeleri kullandı: "Ben bu tabloyu şahsen doğru bulmam. Ülkeyi yönetmeye talip olan ve son seçimlerde birinci parti olmuş, bugün seçim yapılsa bütün anketlerde birinci parti çıkan bir partiye bu tablo yakışmaz. O yüzden ilk adımı ben attım."

CHP'nin 22 yıl sonra birinci parti olduğunu hatırlatan Özel, AK Parti'nin 22 yıl önce birinci parti seçildiğini belirtti ve şunları ekledi: "22'nci yılın sonunda biz birinci parti olduk. Bugün seçim olsa biz iktidarız. O yüzden ilk telefonu ben açtım, ilk ziyarete ben gittim."

Özgür Özel'in bu açıklamaları, siyasi arenada büyük yankı uyandırdı ve CHP'nin iktidar hedeflerini net bir şekilde ortaya koydu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.