CHP'li İl Genel Meclis Üyesinden Bektaş Yaylası çağrısı!

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 08.08.2024 - 16:28, Güncelleme: 08.08.2024 - 16:32 10829+ kez okundu.
 

CHP'li İl Genel Meclis Üyesinden Bektaş Yaylası çağrısı!

CHP İl Genel Meclis Üyesi Sefine Henden Peker, Bektaş Yaylasında bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunları dinledi.
Bektaş Yaylasının Dereli olduğunun altını çizen İl Genel Meclis Üyesi Henden, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Bektaş Yayla Şenliğinin Bulancak Belediyesi katkıları ile yapıldığını kaydetti. Birçok esnafın ve Bektaş Yaylasında yaşam süren insanların çoğunluğunun Bulancaklı olmasına dikkat çeken Henden,  vatandaş ve esnafların Bektaş'ın hizmet alamadığını ifade ederek, "Bektaş Yaylamız ne yazık ki Dereli ilçesine bağlı. Dereli Belediyesinden hiç bir şekilde hizmet alamayan Bektaş Yaylası, herkesin dilinde Bulancak'a ait olarak biliniyor ve zaten burada ki esnaflarımız olsun, yaşayan vatandaşlar olsun çoğunluğu Bulancaklı. Vatandaşlar iki arada bir derede kalan Bektaş Yaylası civarında bulunan  oba yollarının durumunu da bizlere anlatıyor. Arada kalmış olan yaylamız ne yazık ki hizmetsizlikten yakınıyor. Bu sorunun derhal çözülmesini ve vatandaşların hizmetten mahrum bırakılmamasını bekliyoruz" dedi.
CHP İl Genel Meclis Üyesi Sefine Henden Peker, Bektaş Yaylasında bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunları dinledi.

Bektaş Yaylasının Dereli olduğunun altını çizen İl Genel Meclis Üyesi Henden, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Bektaş Yayla Şenliğinin Bulancak Belediyesi katkıları ile yapıldığını kaydetti.

Birçok esnafın ve Bektaş Yaylasında yaşam süren insanların çoğunluğunun Bulancaklı olmasına dikkat çeken Henden,  vatandaş ve esnafların Bektaş'ın hizmet alamadığını ifade ederek, "Bektaş Yaylamız ne yazık ki Dereli ilçesine bağlı. Dereli Belediyesinden hiç bir şekilde hizmet alamayan Bektaş Yaylası, herkesin dilinde Bulancak'a ait olarak biliniyor ve zaten burada ki esnaflarımız olsun, yaşayan vatandaşlar olsun çoğunluğu Bulancaklı. Vatandaşlar iki arada bir derede kalan Bektaş Yaylası civarında bulunan  oba yollarının durumunu da bizlere anlatıyor. Arada kalmış olan yaylamız ne yazık ki hizmetsizlikten yakınıyor. Bu sorunun derhal çözülmesini ve vatandaşların hizmetten mahrum bırakılmamasını bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.