Çözüm birimi şehrin her noktasında sorunları gideriyor

GÜNDEM 19.07.2023 - 11:53, Güncelleme: 19.07.2023 - 12:05 2550+ kez okundu.
 

Çözüm birimi şehrin her noktasında sorunları gideriyor

Giresun Belediyesi, vatandaşların kesintisiz belediye hizmetlerine ulaşmaları adına şehir genelinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çözüm Birimi ekipleri, belirlenen sorunları anında programa alarak aciliyet sırasına göre çalışmalara başlıyor. Çalışmalar kapsamında cadde ve sokakların daha konforlu ve sorunsuz bir hale getirilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda ekipler tarafından şehir genelinde, bordür boyama, merdiven imalatı ve parke kaldırım tamiratı gerçekleştiriliyor. Vatandaşların taleplerine anında cevap veren Çözüm Birimi yetkilileri aralıksız olarak çalışmalara devam edileceğini bildirdi. HABER: GİREUN BELEDİYESİ
Giresun Belediyesi, vatandaşların kesintisiz belediye hizmetlerine ulaşmaları adına şehir genelinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çözüm Birimi ekipleri, belirlenen sorunları anında programa alarak aciliyet sırasına göre çalışmalara başlıyor. Çalışmalar kapsamında cadde ve sokakların daha konforlu ve sorunsuz bir hale getirilmesi hedefleniyor.

Bu kapsamda ekipler tarafından şehir genelinde, bordür boyama, merdiven imalatı ve parke kaldırım tamiratı gerçekleştiriliyor.

Vatandaşların taleplerine anında cevap veren Çözüm Birimi yetkilileri aralıksız olarak çalışmalara devam edileceğini bildirdi.

HABER: GİREUN BELEDİYESİ

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.