Cumhuriyet İlkokulu miniklerinden ‘Dünya temizlik günü’ etkinliği

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 26.09.2024 - 15:13, Güncelleme: 26.09.2024 - 15:13 1702 kez okundu.
 

Cumhuriyet İlkokulu miniklerinden ‘Dünya temizlik günü’ etkinliği

Bulancak Cumhuriyet İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri ‘Dünya Temizlik Günü’ etkinlikleri kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenledi.
‘Bu Dünya Bizim Kirletmeyelim’ sloganıyla gerçekleştirilen yürüyüşte öğrenciler, okul çevresinde çöp toplama etkinliğine katıldı. Eylül ayının 3. haftasında kutlanan Dünya Temizlik gününde Çevre Koruma Kulübü öğretmenleri Aygün Kul, Elvan Civek, Durdu ve Uğur Aksu 3/B sınıfı öğrencileriyle etkinlikte yer aldı. Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Adem İlyas, okulun Tema Vakfı Kurum Belgesi ve Doğa Dostu Çevre Beratı’na sahip olduğunu belirterek, her yıl eylül ayının üçüncü haftasında kutlanan Dünya Temizlik Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Müdür İlyas, “Öğrencilerimizle birlikte hem eğitici hem de eğlenceli bir gün geçirdik, okul çevremizdeki çöpleri toplayarak çevre bilincini pekiştirdik” dedi.
Bulancak Cumhuriyet İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri ‘Dünya Temizlik Günü’ etkinlikleri kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenledi.

‘Bu Dünya Bizim Kirletmeyelim’ sloganıyla gerçekleştirilen yürüyüşte öğrenciler, okul çevresinde çöp toplama etkinliğine katıldı. Eylül ayının 3. haftasında kutlanan Dünya Temizlik gününde Çevre Koruma Kulübü öğretmenleri Aygün Kul, Elvan Civek, Durdu ve Uğur Aksu 3/B sınıfı öğrencileriyle etkinlikte yer aldı. Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Adem İlyas, okulun Tema Vakfı Kurum Belgesi ve Doğa Dostu Çevre Beratı’na sahip olduğunu belirterek, her yıl eylül ayının üçüncü haftasında kutlanan Dünya Temizlik Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Müdür İlyas, “Öğrencilerimizle birlikte hem eğitici hem de eğlenceli bir gün geçirdik, okul çevremizdeki çöpleri toplayarak çevre bilincini pekiştirdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.