Damas Spor Kulübü faaliyetlerine başlıyor!

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 29.09.2024 - 15:16, Güncelleme: 29.09.2024 - 15:16 1690 kez okundu.
 

Damas Spor Kulübü faaliyetlerine başlıyor!

Özlem Gök başkanlığında kurulan DAMAS (Dans Müzik Spor) Spor Kulübü; halk oyunları, futbol, basketbol ve badminton branşlarında faaliyetlerine başlıyor.
Kulüp Başkanı Özlem Gök yaptığı açıklamada şunlara değindi: "Yıllarca halk oyunları kültürümüzün her alanında faaliyetler gösterdim. Folklor unsurlarının gelişimine; antrenörlükten kostüme, oradan hakemliğe kadar katkı sağlama gayretinde oldum.  Bu adanmışlığın neticesi olarak Giresun'umuzu ve ülkemizi yurtiçi ve yurt dışında festival ve yarışmalarda başarıyla temsil ettim. Alanıma dair edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimle birçok eğitimcinin yetişmesine vesile oldum.  Çocuklarını küçük yaşlardan itibaren güvenerek ve her zaman destek olarak bizlere emanet eden ailelerimize bundan sonra kurucusu olduğum DAMAS Spor Kulübü bünyesinde hizmet etmeye devam edeceğim.  DAMAS bir sürecim meyvesidir. Bu günlere gelmenin, kültürel unsurlarımızı yeni nesillere dinamik bir şekilde aktaracak olmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Kulübümüzde çocuklarımızın fiziksel ve mental gelişimlerine eşsiz katkılar sağlamak üzere halk oyunlarının yanı sıra; basketbol, futbol, badminton gibi branşlarda başarılı antrenörlerimizle çalışmalar yapacağız’ dedi. DAMAS Spor Kulübü kayıtları 30 Eylül 2024 Pazartesi günü başlıyor. Kayıt ve faaliyetlerle ilgili detay bilgi için 0534 776 03 26 ve 0543 776 03 26 iletişim numaralarından bilgi alınabileceğini kaydedilen DAMAS’ın Özlem Gök kuruculuğundaki yönetimi; Nergis Çakır, Aslıhan Işık Tuncal, Kamil İşcan, Dilek Terzioğlu, Saadet Demir ve Serkan gökten oluşuyor.
Özlem Gök başkanlığında kurulan DAMAS (Dans Müzik Spor) Spor Kulübü; halk oyunları, futbol, basketbol ve badminton branşlarında faaliyetlerine başlıyor.
Kulüp Başkanı Özlem Gök yaptığı açıklamada şunlara değindi: "Yıllarca halk oyunları kültürümüzün her alanında faaliyetler gösterdim. Folklor unsurlarının gelişimine; antrenörlükten kostüme, oradan hakemliğe kadar katkı sağlama gayretinde oldum.
 Bu adanmışlığın neticesi olarak Giresun'umuzu ve ülkemizi yurtiçi ve yurt dışında festival ve yarışmalarda başarıyla temsil ettim. Alanıma dair edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimle birçok eğitimcinin yetişmesine vesile oldum.
 Çocuklarını küçük yaşlardan itibaren güvenerek ve her zaman destek olarak bizlere emanet eden ailelerimize bundan sonra kurucusu olduğum DAMAS Spor Kulübü bünyesinde hizmet etmeye devam edeceğim. 
DAMAS bir sürecim meyvesidir. Bu günlere gelmenin, kültürel unsurlarımızı yeni nesillere dinamik bir şekilde aktaracak olmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Kulübümüzde çocuklarımızın fiziksel ve mental gelişimlerine eşsiz katkılar sağlamak üzere halk oyunlarının yanı sıra; basketbol, futbol, badminton gibi branşlarda başarılı antrenörlerimizle çalışmalar yapacağız’ dedi.
DAMAS Spor Kulübü kayıtları 30 Eylül 2024 Pazartesi günü başlıyor.
Kayıt ve faaliyetlerle ilgili detay bilgi için 0534 776 03 26 ve 0543 776 03 26 iletişim numaralarından bilgi alınabileceğini kaydedilen DAMAS’ın Özlem Gök kuruculuğundaki yönetimi; Nergis Çakır, Aslıhan Işık Tuncal, Kamil İşcan, Dilek Terzioğlu, Saadet Demir ve Serkan gökten oluşuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.