Deprem Bölgesinden, ABD Seçimleri İçin Donald Trump’a 100 Bin Şapka

DÜNYA (YH) - Yıldız Haber | 12.09.2024 - 12:32, Güncelleme: 12.09.2024 - 12:32 2308 kez okundu.
 

Deprem Bölgesinden, ABD Seçimleri İçin Donald Trump’a 100 Bin Şapka

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesindeki Zirve Şapka Promosyon fabrikası, Amerika’daki başkanlık seçimlerinde Donald Trump için 100 bin adet şapka üretti.
Firma, ABD’ye gönderdiği “Make America Great Again” (Amerika’yı Tekrar Harika Yap) sloganlı şapkalarla, Türkiye’nin üretim gücünü uluslararası arenada bir kez daha göstermiş oldu. Yaklaşık 10 bin 700 kilometre mesafeye karayoluyla gönderilen bu sipariş, Türkiye’nin tekstil ihracatına katkı sağladı. Firmanın yöneticisi İsmail Samsama, “Türkiye ekonomisine ve Adıyaman halkına katkı sağlıyoruz. Çin ve Mısır’ı örnek alarak bu üretimi gerçekleştirdik” dedi. Ayrıca, firmanın daha önce Ukrayna gibi ülkelere askeri şapka üretimi yaptığını belirterek uluslararası pazarda geniş bir müşteri portföyüne sahip olduklarını vurguladı.
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesindeki Zirve Şapka Promosyon fabrikası, Amerika’daki başkanlık seçimlerinde Donald Trump için 100 bin adet şapka üretti.

Firma, ABD’ye gönderdiği “Make America Great Again” (Amerika’yı Tekrar Harika Yap) sloganlı şapkalarla, Türkiye’nin üretim gücünü uluslararası arenada bir kez daha göstermiş oldu. Yaklaşık 10 bin 700 kilometre mesafeye karayoluyla gönderilen bu sipariş, Türkiye’nin tekstil ihracatına katkı sağladı.


Firmanın yöneticisi İsmail Samsama, “Türkiye ekonomisine ve Adıyaman halkına katkı sağlıyoruz. Çin ve Mısır’ı örnek alarak bu üretimi gerçekleştirdik” dedi. Ayrıca, firmanın daha önce Ukrayna gibi ülkelere askeri şapka üretimi yaptığını belirterek uluslararası pazarda geniş bir müşteri portföyüne sahip olduklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.