Dikkat! 2 Haziran'da Lise Sınavı Var! Sürücülerden Rica...

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 31.05.2024 - 20:35, Güncelleme: 31.05.2024 - 20:35 6333+ kez okundu.
 

Dikkat! 2 Haziran'da Lise Sınavı Var! Sürücülerden Rica...

Bulancak'ta 8. sınıf öğrencileri, 2 Haziran Pazar günü saat 09:00-13:00 saatleri arasında liselere giriş sınavına girecek.
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, "Bu önemli sınavda tüm öğrencilerimize başarılar dilerken, sınav yapılacak okullar çevresinde bulunan sürücülerden de ricada bulunuyoruz. Lütfen sınav sırasında korna çalarak veya gürültülü araç kullanarak öğrencilerimizin konsantrasyonunu bozmayınız. Onların bu önemli sınavda en iyi performanslarını sergilemeleri için sessiz ve sakin bir ortam sağlamamız hepimizin görevidir" dedi.   Sınav yapılacak okullar:   Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Bulancak İmam Hatip Ortaokulu
Bulancak'ta 8. sınıf öğrencileri, 2 Haziran Pazar günü saat 09:00-13:00 saatleri arasında liselere giriş sınavına girecek.

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, "Bu önemli sınavda tüm öğrencilerimize başarılar dilerken, sınav yapılacak okullar çevresinde bulunan sürücülerden de ricada bulunuyoruz. Lütfen sınav sırasında korna çalarak veya gürültülü araç kullanarak öğrencilerimizin konsantrasyonunu bozmayınız. Onların bu önemli sınavda en iyi performanslarını sergilemeleri için sessiz ve sakin bir ortam sağlamamız hepimizin görevidir" dedi.

 

Sınav yapılacak okullar:

 

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Bulancak İmam Hatip Ortaokulu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.