Dilencinin üzerinden 6 bin 115 lira çıktı!

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 07.02.2024 - 17:07, Güncelleme: 07.02.2024 - 17:08 4692+ kez okundu.
 

Dilencinin üzerinden 6 bin 115 lira çıktı!

Düzce'de çocuk parkında zabıtanın yakaladığı dilencinin üzerinde 6 bin 115 lira bulundu.
Düzce Belediyesinden yapılan açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Camikebir Mahallesi'ndeki 23 Nisan Parkı'nda bir kişinin dilencilik yaptığı yönünde gelen ihbarların ardından çalışma başlattı. Ekipler, parkta dilenen kişiyi yakalayarak zabıta müdürlüğüne götürdü. Bu kişinin üzerinde, dilencilikten elde edildiği belirlenen 6 bin 115 lira bulundu. Para kamuya aktarıldı.
Düzce'de çocuk parkında zabıtanın yakaladığı dilencinin üzerinde 6 bin 115 lira bulundu.

Düzce Belediyesinden yapılan açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Camikebir Mahallesi'ndeki 23 Nisan Parkı'nda bir kişinin dilencilik yaptığı yönünde gelen ihbarların ardından çalışma başlattı.

Ekipler, parkta dilenen kişiyi yakalayarak zabıta müdürlüğüne götürdü. Bu kişinin üzerinde, dilencilikten elde edildiği belirlenen 6 bin 115 lira bulundu. Para kamuya aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.