Dini İlimler Külliyesine anlamlı bağış!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 16.09.2024 - 17:53, Güncelleme: 16.09.2024 - 17:58 2991 kez okundu.
 

Dini İlimler Külliyesine anlamlı bağış!

Giresun’da yapımı devam eden Dini İlimler Külliyesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.
Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay öncülüğünde başlatılan seferberliğe destek olan Ümit Güler Hoca'nın katkılarıyla Dini İlimler Külliyesinin yapımına, isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever tarafından da önemli bir destek sağlandı. Müftü Kılıçbay ve Ümit Güler hayırsevere vatandaşı ziyaret ederek, külliyenin temel atma törenine bağışladığı ve aile sadakası olduğu öğrenilen 25 mikser beton için teşekkür ettiler. İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, bu projenin Giresun’a ve bölgeye büyük bir manevi değer katacağını belirterek, külliyenin inşaatına hız verdiklerini ifade etti. Külliye, cami, Diyanet Akademisi, hafızlık Kur’an kursları, anaokulu, spor alanları gibi birçok tesisi barındıracak. Müftü Kılıçbay, Giresun halkını bu büyük esere destek olmaya davet ederken, katkıda bulunan tüm hayırseverlere de teşekkür etti. Projenin tamamlanmasıyla Giresun’a kalıcı bir miras bırakılacağı öğrenildi.
Giresun’da yapımı devam eden Dini İlimler Külliyesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay öncülüğünde başlatılan seferberliğe destek olan Ümit Güler Hoca'nın katkılarıyla Dini İlimler Külliyesinin yapımına, isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever tarafından da önemli bir destek sağlandı.

Müftü Kılıçbay ve Ümit Güler hayırsevere vatandaşı ziyaret ederek, külliyenin temel atma törenine bağışladığı ve aile sadakası olduğu öğrenilen 25 mikser beton için teşekkür ettiler.

İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, bu projenin Giresun’a ve bölgeye büyük bir manevi değer katacağını belirterek, külliyenin inşaatına hız verdiklerini ifade etti.

Külliye, cami, Diyanet Akademisi, hafızlık Kur’an kursları, anaokulu, spor alanları gibi birçok tesisi barındıracak.

Müftü Kılıçbay, Giresun halkını bu büyük esere destek olmaya davet ederken, katkıda bulunan tüm hayırseverlere de teşekkür etti.

Projenin tamamlanmasıyla Giresun’a kalıcı bir miras bırakılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.