Dolunay Bulancaklıları Büyülemeye Devam Ediyor! Uzmanlar Dolunayın Etkileri İçin Neler Diyor?

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 25.07.2024 - 23:03, Güncelleme: 25.07.2024 - 23:25 5067+ kez okundu.
 

Dolunay Bulancaklıları Büyülemeye Devam Ediyor! Uzmanlar Dolunayın Etkileri İçin Neler Diyor?

Bulancak, Temmuz ayı dolunayıyla büyülenmeye devam ediyor. Muhteşem dolunay özellikle gece saatlerinde Dikmen Dağı'nın arkasında kaybolana kadar görülebiliyor.
Bulancak İskelesi'nden izlenen bu görsel şölen, yaz aylarında sahile ve iskeleye akın eden vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. Ancak uzmanlar, dolunayın etkileri konusunda dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor. Gelişim ve meditasyon eğitmeni İpek Senem Aydın, dolunayın büyük bir enerji akışı sağladığını belirtiyor: "Ay’ın okyanus ve sular üzerindeki etkisini hepimiz biliriz. Vücudumuzun %70'i sudan oluşuyor ve bu evrensel akıştan faydalanabilmek için sakin bir zihin durumunda olmalıyız. Ruh, zihin ve bedenimizde ne varsa dolunay zamanı artacaktır. Öfkeliyseniz, daha da öfkeleneceksiniz; mutluysanız, daha da mutlu olacaksınız. Dolunay zamanlarında okyanuslar yükselir ve hastanelerin acil servisleri daha çok hasta ile dolar." Dolunay Zamanında Dikkat Edilmesi Gerekenler: - Kavga etmekten ve öfkelenmekten kaçının. - Sakin kalmaya çalışın, zor anlarınızda derin nefesler alın ve diğerlerini hatalarından dolayı affedin. - Önemli görüşmelerinizi dolunayın iki gün sonrasına erteleyin. - Evde, işte ve günlük hayatınızda mutlu olmaya çalışın. Bulancak'ta yaşayanlar, dolunayı izleyenler ve ayın enerjisine inananlar, bu önerilere dikkat ederek dolunayın enerjisinden en iyi şekilde faydalanabilirler.
Bulancak, Temmuz ayı dolunayıyla büyülenmeye devam ediyor. Muhteşem dolunay özellikle gece saatlerinde Dikmen Dağı'nın arkasında kaybolana kadar görülebiliyor.

Bulancak İskelesi'nden izlenen bu görsel şölen, yaz aylarında sahile ve iskeleye akın eden vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. Ancak uzmanlar, dolunayın etkileri konusunda dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor.

Gelişim ve meditasyon eğitmeni İpek Senem Aydın, dolunayın büyük bir enerji akışı sağladığını belirtiyor:

"Ay’ın okyanus ve sular üzerindeki etkisini hepimiz biliriz. Vücudumuzun %70'i sudan oluşuyor ve bu evrensel akıştan faydalanabilmek için sakin bir zihin durumunda olmalıyız. Ruh, zihin ve bedenimizde ne varsa dolunay zamanı artacaktır. Öfkeliyseniz, daha da öfkeleneceksiniz; mutluysanız, daha da mutlu olacaksınız. Dolunay zamanlarında okyanuslar yükselir ve hastanelerin acil servisleri daha çok hasta ile dolar."


Dolunay Zamanında Dikkat Edilmesi Gerekenler:

- Kavga etmekten ve öfkelenmekten kaçının.
- Sakin kalmaya çalışın, zor anlarınızda derin nefesler alın ve diğerlerini hatalarından dolayı affedin.
- Önemli görüşmelerinizi dolunayın iki gün sonrasına erteleyin.
- Evde, işte ve günlük hayatınızda mutlu olmaya çalışın.

Bulancak'ta yaşayanlar, dolunayı izleyenler ve ayın enerjisine inananlar, bu önerilere dikkat ederek dolunayın enerjisinden en iyi şekilde faydalanabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.