Dönüş Yolunda Acı Kayıp! Bulancaklı Samet Bal Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 07.09.2024 - 15:04, Güncelleme: 07.09.2024 - 15:32 10275 kez okundu.
 

Dönüş Yolunda Acı Kayıp! Bulancaklı Samet Bal Hayatını Kaybetti

Samsun’da 7 Eylül Cumartesi (bugün) meydana gelen feci trafik kazasında, 21 yaşındaki Bulancaklı Samet Bal, hayatını kaybetti.
Tatilden dönerken bir kazaya müdahale etmek isteyen Samet Bal, aşırı hızlı bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.Kaza, sabah saatlerinde Samsun’da gerçekleşti. Bir otomobilde sıkışan yaralı kadına yardım etmek amacıyla aracından inen Samet Bal, olay yerinden geçen bir aracın çarpmasıyla ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Bal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bulancak’ın Arifli Mahallesi'nden Zekai Bal’ın oğlu olan Samet Bal’ın cenazesi Bulancak’a getirilecek. Cenaze bilgileri aile tarafından ilerleyen günlerde paylaşılacak.  
Samsun’da 7 Eylül Cumartesi (bugün) meydana gelen feci trafik kazasında, 21 yaşındaki Bulancaklı Samet Bal, hayatını kaybetti.

Tatilden dönerken bir kazaya müdahale etmek isteyen Samet Bal, aşırı hızlı bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.Kaza, sabah saatlerinde Samsun’da gerçekleşti. Bir otomobilde sıkışan yaralı kadına yardım etmek amacıyla aracından inen Samet Bal, olay yerinden geçen bir aracın çarpmasıyla ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Bal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bulancak’ın Arifli Mahallesi'nden Zekai Bal’ın oğlu olan Samet Bal’ın cenazesi Bulancak’a getirilecek. Cenaze bilgileri aile tarafından ilerleyen günlerde paylaşılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.