Emniyet Müdürü Aktaş’ın okul ziyareti öğrencileri mutlu etti

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 26.09.2024 - 10:27, Güncelleme: 26.09.2024 - 10:29 2211 kez okundu.
 

Emniyet Müdürü Aktaş’ın okul ziyareti öğrencileri mutlu etti

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Çocuk Şube Müdürlüğü personelleriyle birlikte Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,
Manisa TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek Okul Müdürleri Sayim CAN, Hüseyin KIRTAŞ ve öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen İl Emniyet Müdürü, onlarla görüştü dileklerini dinledi, çocukların eğitim ve öğretimlerini güvenli bir şekilde sürdürebilmeleri için var güçleriyle çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti. Her iki okulun öğrencileri Manisa İl Emniyet Müdürü Aktaş ve ekibinin kendilerini eğitim öğretim yuvasında ziyaret etmesinden çok memnun kaldıklarını, polisin sıcak ve samimi yaklaşımının halka ve kendilerine güven verdiğini söylediler.  
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Çocuk Şube Müdürlüğü personelleriyle birlikte Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,

Manisa TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek Okul Müdürleri Sayim CAN, Hüseyin KIRTAŞ ve öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen İl Emniyet Müdürü, onlarla görüştü dileklerini dinledi, çocukların eğitim ve öğretimlerini güvenli bir şekilde sürdürebilmeleri için var güçleriyle çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Her iki okulun öğrencileri Manisa İl Emniyet Müdürü Aktaş ve ekibinin kendilerini eğitim öğretim yuvasında ziyaret etmesinden çok memnun kaldıklarını, polisin sıcak ve samimi yaklaşımının halka ve kendilerine güven verdiğini söylediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.