Enginyurt'tan HÜDA PAR'a Sert Tepki! Ahmağa Anlatır Gibi Anlatıyorum

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 15.09.2024 - 22:50, Güncelleme: 15.09.2024 - 23:13 1996 kez okundu.
 

Enginyurt'tan HÜDA PAR'a Sert Tepki! Ahmağa Anlatır Gibi Anlatıyorum

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt Hüdapar Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulundu.
Enginyurt, Yapıcıoğlu'nun Anayasa'nın dördüncü maddesinin değiştirilmesi talebine tepki göstererek, "Anayasa'nın ilk dört maddesi değiştirilemez!" dedi. Ahmağa anlatır gibi anlatıyorum Hüdaparın başındaki zat; ANAYASANIN İLK DÖRT MADDESİ DEĞİŞTİRİLEMEZ. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. pic.twitter.com/UTT26i4GA0 — Cemal Enginyurt (@cenginyurt52) September 15, 2024 Enginyurt, Hüdapar Genel Başkanı'na hitaben, "Hizbullah'ın partisi Hüdapar'ın Genel Başkanı Zekai Yapıcıoğlu'na, ahmağa anlatır gibi tekrar ben de anlatıyorum. İyi dinle. Anayasanın dördüncü maddesi üzerinden şark kurnazlığı yapıyorsun. Dördüncü madde değişsin istiyorsun ya, kendini akıllı zannetme, aklımızla oynama!" ifadelerini kullandı. "Türk Düşmanısınız" Enginyurt, Yapıcıoğlu'nu ve onun gibi düşünenleri sert bir dille eleştirerek, "Zekai Yapıcıoğlu! Sen ve senin gibiler Türk düşmanısınız! Türkiye Cumhuriyeti Devleti düşmanısınız! Türk bayrağı düşmanısınız! Türk milletine düşmansınız! Mustafa Kemal Atatürk'e düşmansınız! Bunu delikanlı gibi söyleyin! Gelin, AKP'yle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yüreğiniz yetiyorsa anayasayla ilgili değişiklik teklifini birlikte verin." dedi. "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni Yıkmak Amacıyla Hareket Ediyorsunuz" Enginyurt, Yapıcıoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından desteklendiğini ve televizyon programlarında toplumu kutuplaştırmaya çalıştığını öne sürerek, "Recep Tayyip Erdoğan görev verdi. Televizyon televizyon dolaşıyor, ortalığı birbirine katmaya çalışıyor. Milleti birbirine düşman etmeye çalışıyorsun. Sen insan olsan, Güneydoğu'da gençlerin sorunlarıyla, Kürt halkının ekonomik dertleriyle ve çiftçiyle ilgilenirsin. Ama senin tek derdin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yıkmak. Anayasa'nın ilk dört maddesini değil, sana kralınıza değiştirmeyiz. Can verir yine değiştirmeyiz. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti!" ifadelerini kullandı. Kaynak: orduolay
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt Hüdapar Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Enginyurt, Yapıcıoğlu'nun Anayasa'nın dördüncü maddesinin değiştirilmesi talebine tepki göstererek, "Anayasa'nın ilk dört maddesi değiştirilemez!" dedi.

Ahmağa anlatır gibi anlatıyorum Hüdaparın başındaki zat;
ANAYASANIN İLK DÖRT MADDESİ DEĞİŞTİRİLEMEZ.
Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. pic.twitter.com/UTT26i4GA0

Cemal Enginyurt (@cenginyurt52) September 15, 2024

Enginyurt, Hüdapar Genel Başkanı'na hitaben, "Hizbullah'ın partisi Hüdapar'ın Genel Başkanı Zekai Yapıcıoğlu'na, ahmağa anlatır gibi tekrar ben de anlatıyorum. İyi dinle. Anayasanın dördüncü maddesi üzerinden şark kurnazlığı yapıyorsun. Dördüncü madde değişsin istiyorsun ya, kendini akıllı zannetme, aklımızla oynama!" ifadelerini kullandı.
"Türk Düşmanısınız"
Enginyurt, Yapıcıoğlu'nu ve onun gibi düşünenleri sert bir dille eleştirerek, "Zekai Yapıcıoğlu! Sen ve senin gibiler Türk düşmanısınız! Türkiye Cumhuriyeti Devleti düşmanısınız! Türk bayrağı düşmanısınız! Türk milletine düşmansınız! Mustafa Kemal Atatürk'e düşmansınız! Bunu delikanlı gibi söyleyin! Gelin, AKP'yle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yüreğiniz yetiyorsa anayasayla ilgili değişiklik teklifini birlikte verin." dedi.

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni Yıkmak Amacıyla Hareket Ediyorsunuz"

Enginyurt, Yapıcıoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından desteklendiğini ve televizyon programlarında toplumu kutuplaştırmaya çalıştığını öne sürerek, "Recep Tayyip Erdoğan görev verdi. Televizyon televizyon dolaşıyor, ortalığı birbirine katmaya çalışıyor. Milleti birbirine düşman etmeye çalışıyorsun. Sen insan olsan, Güneydoğu'da gençlerin sorunlarıyla, Kürt halkının ekonomik dertleriyle ve çiftçiyle ilgilenirsin. Ama senin tek derdin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yıkmak. Anayasa'nın ilk dört maddesini değil, sana kralınıza değiştirmeyiz. Can verir yine değiştirmeyiz. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: orduolay

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.