Eski sevgilisinin babasıyla kavga: 1 bıçaklama, 3 darp

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 01.10.2024 - 09:52, Güncelleme: 01.10.2024 - 10:21 592 kez okundu.
 

Eski sevgilisinin babasıyla kavga: 1 bıçaklama, 3 darp

Çorum'da iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçaklandı, 3 kişi darp edildi
Alınan bilgiye göre S.B. ile eski sevgilisinin babası İ.Y. arasında Kale Mahallesi Ata Caddesi'nde tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda S.B. bıçakla, yanındaki arkadaşı Ö.B. silahın kabzasıyla, İ.Y. ve Y.Y. ise darbedilerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı S.B. ve Ö.B, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine, İ.Y. ile Y.Y. ise kentte bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.
Çorum'da iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçaklandı, 3 kişi darp edildi

Alınan bilgiye göre S.B. ile eski sevgilisinin babası İ.Y. arasında Kale Mahallesi Ata Caddesi'nde tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda S.B. bıçakla, yanındaki arkadaşı Ö.B. silahın kabzasıyla, İ.Y. ve Y.Y. ise darbedilerek yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı S.B. ve Ö.B, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine, İ.Y. ile Y.Y. ise kentte bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.