Eşref Memiş vefat etti

VEFAT (YH) - Yıldız Haber | 20.07.2024 - 20:56, Güncelleme: 20.07.2024 - 22:04 8939+ kez okundu.
 

Eşref Memiş vefat etti

Piraziz Esentepe Köyünden Mürtezaoğullarından merhum Nuri Memiş'in oğlu emekli imam Eşref Memiş vefat etti.
Osman, Hanife ve Erkan Memiş'in babaları, Zelfi Memiş'in eşi, Emekli Gardiyan Aşgı Memiş ve Hasan Memiş'in ağabeyleri, Emekli Öğretmen Muzaffer Memiş'in eniştesi, Esentepe muhtarı Hasan Şahin'in yeğeni emekli imam hatip Eşref Memiş'in cenazesi 21 Temmuz Pazar günü (yarın) öğle namazına müteakip Esentepe Köyünde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Piraziz Esentepe Köyünden Mürtezaoğullarından merhum Nuri Memiş'in oğlu emekli imam Eşref Memiş vefat etti.

Osman, Hanife ve Erkan Memiş'in babaları, Zelfi Memiş'in eşi, Emekli Gardiyan Aşgı Memiş ve Hasan Memiş'in ağabeyleri, Emekli Öğretmen Muzaffer Memiş'in eniştesi, Esentepe muhtarı Hasan Şahin'in yeğeni emekli imam hatip Eşref Memiş'in cenazesi 21 Temmuz Pazar günü (yarın) öğle namazına müteakip Esentepe Köyünde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.