Garipoğlu’nun mezarının açılacağı tarih belli oldu!

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 28.09.2024 - 20:07, Güncelleme: 28.09.2024 - 20:07 3918 kez okundu.
 

Garipoğlu’nun mezarının açılacağı tarih belli oldu!

Karabulut Ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun mezarının 3 Ekim'de açılacağını duyurdu. Epözdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda…
"Cem Garipoğlu'nun fethi kabir işlemi 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 11:00'da gerçekleştirilecektir. Gereği kamuoyunun bilgilerine sunulur." ifadelerini kullandı. Bu kapsamda 3 Ekim Perşembe günü savcılığın belirlediği talimatlarla Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak. Münevver Karabulut’u öldürdükten sonra cezaevinde intihar eden ancak kamuoyunda ölmediğine dair iddialar olan Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına karar verilmişti. Açıklamalarda bulunan emekli cinayet dedektifi Savaş Kurtbaba, mezarın son halinin görüntülerini yorumladı ve “mezarın boş çıkma ihtimali var” dedi. Cem Garipoğlu, 2009 yılında Münevver Karabulut’u vahşi şekilde öldürmüş ve sonrasında cezaevinde intihar etmişti. Ancak cinayetin üzerinden yıllar geçmesine rağmen Cem Garipoğlu’nun ölmediği ve cezaevinden kaçırıldığı iddiaları vardı.
Karabulut Ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun mezarının 3 Ekim'de açılacağını duyurdu. Epözdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda…

"Cem Garipoğlu'nun fethi kabir işlemi 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 11:00'da gerçekleştirilecektir. Gereği kamuoyunun bilgilerine sunulur." ifadelerini kullandı.

Bu kapsamda 3 Ekim Perşembe günü savcılığın belirlediği talimatlarla Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak.
Münevver Karabulut’u öldürdükten sonra cezaevinde intihar eden ancak kamuoyunda ölmediğine dair iddialar olan Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına karar verilmişti. Açıklamalarda bulunan emekli cinayet dedektifi Savaş Kurtbaba, mezarın son halinin görüntülerini yorumladı ve “mezarın boş çıkma ihtimali var” dedi.
Cem Garipoğlu, 2009 yılında Münevver Karabulut’u vahşi şekilde öldürmüş ve sonrasında cezaevinde intihar etmişti.
Ancak cinayetin üzerinden yıllar geçmesine rağmen Cem Garipoğlu’nun ölmediği ve cezaevinden kaçırıldığı iddiaları vardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.