Gazete BATEM 5. sayısıyla yayında!

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 13.06.2024 - 15:10, Güncelleme: 13.06.2024 - 15:14 6551+ kez okundu.
 

Gazete BATEM 5. sayısıyla yayında!

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yayın faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.
T-Cetveli Dergisi ile başladığı yayın serüveninde 11. sayıya ulaşan BATEM’in, pandemi döneminde yayına giren gazetesinin beşinci sayısı, 10 Haziran Pazartesi günü okurlarının beğenisine sunuldu. Genel yayın yönetmenliğini Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Kadir Ünal’ın yaptığı gazetenin 5. sayısında; Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti’nin ziyaretleri, okulun Tübitak yarışmaları başta olmak üzere kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarıları, Teknofest hazırlıkları, sosyal sorumluluk projeleri ve dönem  boyunca okulda gerçekleştirilen etkinlikler  yer aldı. Gazetenin yeni sayısıyla ilgili değerlendirmede bulunan Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, “BATEM anılarını biriktirmeye devam ediyor.  Gazetemizin 5. sayısı hayırlı olsun. Kaymakamımız Sayın Ünal Koç'a ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Şenel Bulut'a eğitim camiamıza ve okulumuza desteklerinden dolayı şükranlarımı sunar; gazetemizin editörü Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Kadir Ünal başta olmak üzere yayın ekibimize, Müdür Yardımcımız Mehmet Alaşalvar'a, yazılarıyla destek veren öğretmenlerimize, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, maddi katkıda bulunan esnaflarımıza ve Yıldız Haber gazete/matbaasına teşekkür ederim” dedi.
Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yayın faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

T-Cetveli Dergisi ile başladığı yayın serüveninde 11. sayıya ulaşan BATEM’in, pandemi döneminde yayına giren gazetesinin beşinci sayısı, 10 Haziran Pazartesi günü okurlarının beğenisine sunuldu. Genel yayın yönetmenliğini Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Kadir Ünal’ın yaptığı gazetenin 5. sayısında; Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti’nin ziyaretleri, okulun Tübitak yarışmaları başta olmak üzere kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarıları, Teknofest hazırlıkları, sosyal sorumluluk projeleri ve dönem  boyunca okulda gerçekleştirilen etkinlikler  yer aldı. Gazetenin yeni sayısıyla ilgili değerlendirmede bulunan Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, “ BATEM anılarını biriktirmeye devam ediyor.  Gazetemizin 5. sayısı hayırlı olsun. Kaymakamımız Sayın Ünal Koç'a ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Şenel Bulut'a eğitim camiamıza ve okulumuza desteklerinden dolayı şükranlarımı sunar; gazetemizin editörü Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Kadir Ünal başta olmak üzere yayın ekibimize, Müdür Yardımcımız Mehmet Alaşalvar'a, yazılarıyla destek veren öğretmenlerimize, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, maddi katkıda bulunan esnaflarımıza ve Yıldız Haber gazete/matbaasına teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.