Gezmiş: ‘Giresun bölgede kalkınmışlık düzeyi en düşük il!’

SİYASET 11.01.2024 - 10:30, Güncelleme: 11.01.2024 - 10:30 6804+ kez okundu.
 

Gezmiş: ‘Giresun bölgede kalkınmışlık düzeyi en düşük il!’

TBMM Divan Kâtip Üyesi, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, "AKP Milletvekilinin içme suyu projesini seçim kozu olarak kullanmasını doğru bulmuyorum" dedi.
Gezmiş, Milletvekili Ali Temür'ün Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun yeniden aday gösterilip, şehre dönüş karşılamasında; "Biz 7 aydır görevdeyiz, iyi işler yaptık, Giresun'a İkisu'dan getirmeyi düşündüğümüz 4 milyarlık içme suyunu Tarım Bakanımıza onaylattık. Projelerin devamı için Ak Parti devam etmeli, Cumhur İttifakı kazanmalı" sözlerine şöyle yanıt verdi: AKP 22 Yıldır İktidar, ancak Giresun bölgede kalkınmışlık düzeyi en düşük il! "Hizmet konusuna "Biz olursak ancak olur" şeklinde bakılmasını doğru bulmuyorum. AKP 22 yıldır iktidar ve maalesef Giresun bölgemizde yatırımlardan hakkını alamayan, kalkınmışlık düzeyi en düşük ve en çok göç veren ildir. Hazine AKP'nin Değil, Türkiye Cumhuriyeti'nindir Su gibi yaşamsal ihtiyaç olan bir hizmeti "bize oy verirseniz yaparız" şeklinde "seçim kozu" olarak dile getirilmesini doğru bulmadığımız gibi, Giresunlu ‘ya da tehdit olarak görüyoruz, bu tür söylemleri kabul etmiyoruz. Devletin imkânları tüm illere, tüm yurttaşlara eşit paylaşılmalıdır. Çünkü Hazine AKP'nin değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin Hazinesidir"
TBMM Divan Kâtip Üyesi, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, "AKP Milletvekilinin içme suyu projesini seçim kozu olarak kullanmasını doğru bulmuyorum" dedi.

Gezmiş, Milletvekili Ali Temür'ün Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun yeniden aday gösterilip, şehre dönüş karşılamasında; "Biz 7 aydır görevdeyiz, iyi işler yaptık, Giresun'a İkisu'dan getirmeyi düşündüğümüz 4 milyarlık içme suyunu Tarım Bakanımıza onaylattık. Projelerin devamı için Ak Parti devam etmeli, Cumhur İttifakı kazanmalı" sözlerine şöyle yanıt verdi:

AKP 22 Yıldır İktidar, ancak Giresun bölgede kalkınmışlık düzeyi en düşük il!
"Hizmet konusuna "Biz olursak ancak olur" şeklinde bakılmasını doğru bulmuyorum. AKP 22 yıldır iktidar ve maalesef Giresun bölgemizde yatırımlardan hakkını alamayan, kalkınmışlık düzeyi en düşük ve en çok göç veren ildir.

Hazine AKP'nin Değil, Türkiye Cumhuriyeti'nindir
Su gibi yaşamsal ihtiyaç olan bir hizmeti "bize oy verirseniz yaparız" şeklinde "seçim kozu" olarak dile getirilmesini doğru bulmadığımız gibi, Giresunlu ‘ya da tehdit olarak görüyoruz, bu tür söylemleri kabul etmiyoruz. Devletin imkânları tüm illere, tüm yurttaşlara eşit paylaşılmalıdır. Çünkü Hazine AKP'nin değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin Hazinesidir"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.