Gezmiş; Her Derdin Var Bir Çaresi Onun Da Adı: Cumhuriyet Halk Partisi

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 08.09.2024 - 13:18, Güncelleme: 08.09.2024 - 13:32 4275 kez okundu.
 

Gezmiş; Her Derdin Var Bir Çaresi Onun Da Adı: Cumhuriyet Halk Partisi

TBMM Divan Katibi ve CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101. kuruluş yıldönümüyle ilgili açıklamalarda bulundu.
İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı'nda öne çıkan slogana dikkat çeken Gezmiş, umutsuzluğa kapılan her yurttaşın derdine çare olacak tek adresin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu belirtti. CHP’li Gezmiş, kurultaya dair yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı: "Kurtuluşun ve kuruluşun partisi, umudun ve geleceğin güvencesi Cumhuriyet Halk Partisi, ülkemizin birinci partisidir. Partimin bir neferi, emekçisi, evladı olmaktan şeref duyduğum baba ocağımızda, İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayımızla birlikte emin adımlarla iktidara yürüyoruz." Halkın İktidarını Kuracağız Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilk seçimlerde iktidara geleceğini ve tüm sorunlara çare bulacağını vurgulayan Milletvekili Gezmiş, şunları kaydetti: "Ülkemizin huzuru, halkımızın mutluluğu için, Atamızın ilkeleri doğrultusunda laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza dek yaşatmak için dur durak bilmeden çalışacağız." Ülkemiz Huzura, Halkımız Mutluluğa Kavuşacak Sosyal Politikalar Çalıştayı hakkında paylaşımlar yapan Gezmiş, "İktidar hedefiyle hazırladığımız ekonomik, sosyal ve siyasal projelerle daha demokratik bir Türkiye inşa edeceğiz. Halkın iktidarında her sorunun çaresi olacak, ülkemiz huzura, halkımız mutluluğa kavuşacak" dedi. Yüzyıllık Dev Çınar 101 Yaşında 9 Eylül Pazartesi günü 101. yaşını kutlayacak olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin yıldönümüne dair konuşan Gezmiş, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mirası olan partilerine Kuvâ-yi Milliye ruhuyla sahip çıkacaklarını belirtti. CHP’li Gezmiş, açıklamasını şu sözlerle noktaladı: "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, 9 Eylül 1923’te önce ‘Halk Fırkası’ adıyla temelleri atılan ve bağımsızlık mücadelesinin öncüsü olan Cumhuriyet’in kurucu partisi, geçmişte olduğu gibi bugün de tarihsel bir sorumluluk üstlenmiştir. Altı Ok'un ışığında, özgürlük, eşitlik, dayanışma ve emeğin üstünlüğü temelinde sürdürdüğümüz mücadelemizi büyüterek ülkemizi aydınlığa çıkaracağız. Bu vesileyle, ülkemizin ve partimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve partimizin bugüne kadarki tüm emekçilerini saygı ve minnetle anıyorum."
TBMM Divan Katibi ve CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101. kuruluş yıldönümüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı'nda öne çıkan slogana dikkat çeken Gezmiş, umutsuzluğa kapılan her yurttaşın derdine çare olacak tek adresin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu belirtti.


CHP’li Gezmiş, kurultaya dair yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı: "Kurtuluşun ve kuruluşun partisi, umudun ve geleceğin güvencesi Cumhuriyet Halk Partisi, ülkemizin birinci partisidir. Partimin bir neferi, emekçisi, evladı olmaktan şeref duyduğum baba ocağımızda, İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayımızla birlikte emin adımlarla iktidara yürüyoruz."


Halkın İktidarını Kuracağız

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilk seçimlerde iktidara geleceğini ve tüm sorunlara çare bulacağını vurgulayan Milletvekili Gezmiş, şunları kaydetti: "Ülkemizin huzuru, halkımızın mutluluğu için, Atamızın ilkeleri doğrultusunda laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza dek yaşatmak için dur durak bilmeden çalışacağız."

Ülkemiz Huzura, Halkımız Mutluluğa Kavuşacak

Sosyal Politikalar Çalıştayı hakkında paylaşımlar yapan Gezmiş, "İktidar hedefiyle hazırladığımız ekonomik, sosyal ve siyasal projelerle daha demokratik bir Türkiye inşa edeceğiz. Halkın iktidarında her sorunun çaresi olacak, ülkemiz huzura, halkımız mutluluğa kavuşacak" dedi.

Yüzyıllık Dev Çınar 101 Yaşında

9 Eylül Pazartesi günü 101. yaşını kutlayacak olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin yıldönümüne dair konuşan Gezmiş, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mirası olan partilerine Kuvâ-yi Milliye ruhuyla sahip çıkacaklarını belirtti.

CHP’li Gezmiş, açıklamasını şu sözlerle noktaladı: "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, 9 Eylül 1923’te önce ‘Halk Fırkası’ adıyla temelleri atılan ve bağımsızlık mücadelesinin öncüsü olan Cumhuriyet’in kurucu partisi, geçmişte olduğu gibi bugün de tarihsel bir sorumluluk üstlenmiştir. Altı Ok'un ışığında, özgürlük, eşitlik, dayanışma ve emeğin üstünlüğü temelinde sürdürdüğümüz mücadelemizi büyüterek ülkemizi aydınlığa çıkaracağız. Bu vesileyle, ülkemizin ve partimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve partimizin bugüne kadarki tüm emekçilerini saygı ve minnetle anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.