Gezmiş’ten Anket Yorumu! "AKP'nin Sonu Yakın, Halk CHP'yi Destekliyor"

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 14.08.2024 - 13:58, Güncelleme: 14.08.2024 - 14:13 8204+ kez okundu.
 

Gezmiş’ten Anket Yorumu! "AKP'nin Sonu Yakın, Halk CHP'yi Destekliyor"

TBMM Divan Katip Üyesi ve CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Sonar Araştırma Şirketi'nin son anket sonuçlarını değerlendirdi.
Gezmiş, CHP'nin diğer partilerden büyük bir farkla önde göründüğünü belirterek, "Son yerel seçimlerde tarihi bir başarı yakalayan partimizin yükselişi sürüyor" dedi. AKP Hızla Düşüşte, CHP İvme Kazanıyor Sonar'ın son anketi üzerine açıklamalarda bulunan Milletvekili Gezmiş, AKP'nin halktan koptuğunu ve hızlı bir düşüş yaşadığını vurguladı. CHP'nin ise son yerel seçimlerde yakaladığı ivmeyi devam ettirerek oylarını artırdığını belirtti. Gezmiş, "Ekonomiyi alt üst eden, halktan kopan hükümetin sonu yakın. AKP, güneş altındaki kar gibi hızla eriyor" ifadelerini kullandı. AKP'nin 23 Yıllık İktidarı ve 3Y Sloganı Gezmiş, AKP'nin 14 Ağustos 2001'de kurulduğunu ve 23. yaşını kutladığını hatırlatarak, partinin 23 yıl sonunda ülkeyi iflasın eşiğine sürüklediğini söyledi. AKP'nin, yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla anılır hale geldiğini belirten Gezmiş, "En temel insan haklarını ihlal ettiler, özgürlükleri kısıtladılar ve tek adam rejimiyle baskıyı meşrulaştırdılar" dedi. "Vatandaşı Kuru Soğana Muhtaç Ettiler" Milletvekili Gezmiş, AKP'nin yanlış ekonomi politikaları nedeniyle halkı zor duruma düşürdüğünü vurguladı. "İşçi, emekli, asgari ücretli, çiftçi; hepsi kendi kaderine terk edildi. Halkı kuru soğana muhtaç ettiler, milyonları açlık sınırının altında yaşamaya mahkum ettiler. Toplumun her kesimi geçim derdinde" diye konuştu. Ayrıca tarımın bitme noktasına geldiğini ve üreticilerin mahsulünün tarlada kaldığını belirten Gezmiş, "Vatandaş sandığı bekliyor" dedi.  
TBMM Divan Katip Üyesi ve CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Sonar Araştırma Şirketi'nin son anket sonuçlarını değerlendirdi.

Gezmiş, CHP'nin diğer partilerden büyük bir farkla önde göründüğünü belirterek, " Son yerel seçimlerde tarihi bir başarı yakalayan partimizin yükselişi sürüyor" dedi.

AKP Hızla Düşüşte, CHP İvme Kazanıyor

Sonar'ın son anketi üzerine açıklamalarda bulunan Milletvekili Gezmiş, AKP'nin halktan koptuğunu ve hızlı bir düşüş yaşadığını vurguladı. CHP'nin ise son yerel seçimlerde yakaladığı ivmeyi devam ettirerek oylarını artırdığını belirtti. Gezmiş, "Ekonomiyi alt üst eden, halktan kopan hükümetin sonu yakın. AKP, güneş altındaki kar gibi hızla eriyor" ifadelerini kullandı.

AKP'nin 23 Yıllık İktidarı ve 3Y Sloganı

Gezmiş, AKP'nin 14 Ağustos 2001'de kurulduğunu ve 23. yaşını kutladığını hatırlatarak, partinin 23 yıl sonunda ülkeyi iflasın eşiğine sürüklediğini söyledi. AKP'nin, yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla anılır hale geldiğini belirten Gezmiş, "En temel insan haklarını ihlal ettiler, özgürlükleri kısıtladılar ve tek adam rejimiyle baskıyı meşrulaştırdılar" dedi.

"Vatandaşı Kuru Soğana Muhtaç Ettiler"

Milletvekili Gezmiş, AKP'nin yanlış ekonomi politikaları nedeniyle halkı zor duruma düşürdüğünü vurguladı. "İşçi, emekli, asgari ücretli, çiftçi; hepsi kendi kaderine terk edildi. Halkı kuru soğana muhtaç ettiler, milyonları açlık sınırının altında yaşamaya mahkum ettiler. Toplumun her kesimi geçim derdinde" diye konuştu. Ayrıca tarımın bitme noktasına geldiğini ve üreticilerin mahsulünün tarlada kaldığını belirten Gezmiş, "Vatandaş sandığı bekliyor" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.