Giresun Barosu 2024-2025 Adli Yıl Açılış Törenini Gerçekleştirdi

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 03.09.2024 - 10:28, Güncelleme: 03.09.2024 - 10:28 2620 kez okundu.
 

Giresun Barosu 2024-2025 Adli Yıl Açılış Törenini Gerçekleştirdi

Giresun Barosu, 2024-2025 Adli Yıl Açılış Törenini 2 Eylül 2024 Pazartesi günü, saat 12:00'de Giresun Hükümet Konağı önünde görkemli bir törenle gerçekleştirdi.
Törene Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, Türkiye Barolar Birliği (TBB) delegeleri, Giresun Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda avukat, stajyer avukatlar ve davetliler katıldı. Törenin sunuculuğunu Giresun Barosu üyesi Av. Merve Işık üstlenirken, Baro çelengini Baro Başkanı Av. Soner Karademir, Av. Aylin Koç ve Av. Onur Tomak birlikte sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, Baro Başkanı Av. Soner Karademir, yargının ve avukatlık mesleğinin mevcut sorunlarına dikkat çektiği konuşmasıyla törene damgasını vurdu. Giresun Barosu Yönetim Kurulu, açılış töreni sonrasında yaptığı açıklamada, "Tüm meslektaşlarımızın, stajyerlerimizin, personellerimizin, hakim ve savcılarımızın, adliye çalışanlarının ve avukatlık bürosu çalışanlarımızın yeni adli yılını kutlar; vatandaşlarımızın adalete erişiminde kolaylık sağlandığı ve yargıya güvenin arttığı bir yıl olmasını dileriz," ifadelerini kullandı. Bu anlamlı tören, Giresun Barosu'nun yargı camiası için birlik ve dayanışma vurgusunu bir kez daha gözler önüne serdi. Törene katılanlar, yeni adli yılın yargı bağımsızlığı ve adalete erişim konularında önemli adımlar atılması dileğiyle sona erdi.  
Giresun Barosu, 2024-2025 Adli Yıl Açılış Törenini 2 Eylül 2024 Pazartesi günü, saat 12:00'de Giresun Hükümet Konağı önünde görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Törene Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, Türkiye Barolar Birliği (TBB) delegeleri, Giresun Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda avukat, stajyer avukatlar ve davetliler katıldı. Törenin sunuculuğunu Giresun Barosu üyesi Av. Merve Işık üstlenirken, Baro çelengini Baro Başkanı Av. Soner Karademir, Av. Aylin Koç ve Av. Onur Tomak birlikte sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, Baro Başkanı Av. Soner Karademir, yargının ve avukatlık mesleğinin mevcut sorunlarına dikkat çektiği konuşmasıyla törene damgasını vurdu.

Giresun Barosu Yönetim Kurulu, açılış töreni sonrasında yaptığı açıklamada, "Tüm meslektaşlarımızın, stajyerlerimizin, personellerimizin, hakim ve savcılarımızın, adliye çalışanlarının ve avukatlık bürosu çalışanlarımızın yeni adli yılını kutlar; vatandaşlarımızın adalete erişiminde kolaylık sağlandığı ve yargıya güvenin arttığı bir yıl olmasını dileriz," ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı tören, Giresun Barosu'nun yargı camiası için birlik ve dayanışma vurgusunu bir kez daha gözler önüne serdi. Törene katılanlar, yeni adli yılın yargı bağımsızlığı ve adalete erişim konularında önemli adımlar atılması dileğiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.