Giresun Barosu, Anıtkabir’i ziyaret etti

GÜNDEM 12.11.2023 - 13:21, Güncelleme: 12.11.2023 - 13:21 4980+ kez okundu.
 

Giresun Barosu, Anıtkabir’i ziyaret etti

Giresun Barosu 10 Kasım’da, Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdi.
Giresun Barosu tarafından, Baro Başkanı Av.Soner Karademir, Yönetim Kurulu Üyeleri Av.Ümran Kara Can, Av.Sinan Bayram, Av.Alper Akdemir, Giresun Barosuna kayıtlı çok sayıda avukat ve stajyer avukatla birlikte 10 Kasım’da Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdiler. Giresun Barosu Başkanı Av.Soner Karademir yaptığı açıklamada:“ Bu anlamlı ve özel günde bizleri yalnız bırakmayan kafilemizdeki tüm meslektaşlarımıza, stajyerlerimize, ailelerimize, personellerimize, Sayın Trabzon Milletvekili Av.Sibel Suiçmez ve danışmanlarına teşekkür eder; Kurtuluşun, Kuruluşun, Cumhuriyet’imizin mimarı büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü bir kez daha saygı, özlem ve rahmetle anarız” dedi.
Giresun Barosu 10 Kasım’da, Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdi.

Giresun Barosu tarafından, Baro Başkanı Av.Soner Karademir, Yönetim Kurulu Üyeleri Av.Ümran Kara Can, Av.Sinan Bayram, Av.Alper Akdemir, Giresun Barosuna kayıtlı çok sayıda avukat ve stajyer avukatla birlikte 10 Kasım’da Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdiler.

Giresun Barosu Başkanı Av.Soner Karademir yaptığı açıklamada:“ Bu anlamlı ve özel günde bizleri yalnız bırakmayan kafilemizdeki tüm meslektaşlarımıza, stajyerlerimize, ailelerimize, personellerimize, Sayın Trabzon Milletvekili Av.Sibel Suiçmez ve danışmanlarına teşekkür eder; Kurtuluşun, Kuruluşun, Cumhuriyet’imizin mimarı büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü bir kez daha saygı, özlem ve rahmetle anarız” dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.