Giresun Barosu'ndan Avukatlara Destek, Genç Ofis Açıldı!

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 23.09.2024 - 10:50, Güncelleme: 23.09.2024 - 10:50 1071 kez okundu.
 

Giresun Barosu'ndan Avukatlara Destek, Genç Ofis Açıldı!

Giresun Barosu, şehir merkezinde genç avukatlar ve meslektaşlar için Genç Ofis/Çalışma Ofisi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Henüz büro açmamış ya da bürosunu kapatan avukatlar ile ilçelerden gelen meslektaşların kullanması amacıyla kurulan bu ofisin açılışı, 20 Eylül Cuma günü yapıldı. Baro Başkanı Soner Karademir, açılışta yaptığı konuşmada, "Baromuzca, henüz büro açmamış genç meslektaşlarımız, bürosunu kapatmış tüm meslektaşlarımız, ilçelerden gelip Giresun Merkez'de müvekkilleriyle görüşmek veya çalışmak isteyen meslektaşlarımız ve arabuluculuk yapanlar için bu ofisi kurduk. Ofisin tüm meslektaşlarımıza faydalı olmasını diliyoruz," dedi. Açılışta kurdeleyi kesme törenine katılması planlanan önceki dönem Baro Başkanları Av. Mehmet Ali Güney ve Av. Gültekin Uzunalioğlu, sonradan ortaya çıkan mazeretler nedeniyle katılamadı. Kurdele, Baro Başkanı Av. Soner Karademir, önceki dönem başkanlarından Av. Erhan Şansal Dikmen, Baro Başkan Yardımcısı Av. Ayşegül Çakır Hıdır ve TBB Delegesi Av. Fırat İmat tarafından kesildi. Açılış öncesi Baro Başkanı Karademir, ofisin kiralanmasına katkı sağlayan iş insanı Yücel Karancı’ya teşekkür etti ve ofisin meslektaşlar için faydalı olmasını temenni etti. Giresun Barosu, açılışa katılan ve hava şartları nedeniyle katılamayan tüm avukatlara da teşekkürlerini iletti.  
Giresun Barosu, şehir merkezinde genç avukatlar ve meslektaşlar için Genç Ofis/Çalışma Ofisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Henüz büro açmamış ya da bürosunu kapatan avukatlar ile ilçelerden gelen meslektaşların kullanması amacıyla kurulan bu ofisin açılışı, 20 Eylül Cuma günü yapıldı.

Baro Başkanı Soner Karademir, açılışta yaptığı konuşmada, "Baromuzca, henüz büro açmamış genç meslektaşlarımız, bürosunu kapatmış tüm meslektaşlarımız, ilçelerden gelip Giresun Merkez'de müvekkilleriyle görüşmek veya çalışmak isteyen meslektaşlarımız ve arabuluculuk yapanlar için bu ofisi kurduk. Ofisin tüm meslektaşlarımıza faydalı olmasını diliyoruz," dedi.

Açılışta kurdeleyi kesme törenine katılması planlanan önceki dönem Baro Başkanları Av. Mehmet Ali Güney ve Av. Gültekin Uzunalioğlu, sonradan ortaya çıkan mazeretler nedeniyle katılamadı. Kurdele, Baro Başkanı Av. Soner Karademir, önceki dönem başkanlarından Av. Erhan Şansal Dikmen, Baro Başkan Yardımcısı Av. Ayşegül Çakır Hıdır ve TBB Delegesi Av. Fırat İmat tarafından kesildi.

Açılış öncesi Baro Başkanı Karademir, ofisin kiralanmasına katkı sağlayan iş insanı Yücel Karancı’ya teşekkür etti ve ofisin meslektaşlar için faydalı olmasını temenni etti. Giresun Barosu, açılışa katılan ve hava şartları nedeniyle katılamayan tüm avukatlara da teşekkürlerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.