Giresun Bektaş Yaylası’na yılın ilk karı düştü

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 17.10.2024 - 09:37, Güncelleme: 17.10.2024 - 09:37 776 kez okundu.
 

Giresun Bektaş Yaylası’na yılın ilk karı düştü

Giresun’da yılın ilk karı Bektaş Yaylası’na düştü. Hava sıcaklıklarının aniden düşmesiyle birlikte yağmur, kar yağışına dönüştü.
Ekim ayının ortasında yaşanan bu kar yağışı, Bektaş Yaylası’nda kalanlar vatandaşlar için erken gelen karın tarım ve hayvancılık faaliyetlerine nasıl etki edeceğini düşünmeye başladı. Hasan Yayında sosyal medyasında, Bektaş Yaylası’ndan canlı yayın yaparak kar yağışını izleyicileriyle paylaştı. Canlı yayın görüntülerinde, karın yaylanın tepe kısımlarında daha şiddetli yağdığı ve bölge halkının bu erken kar yağışını şaşkınlıkla karşıladığı görüldü. Yayın, kısa sürede büyük ilgi gördü. Canlı yayın kamerasını anlık takip etmek için tıklayınız...  
Giresun’da yılın ilk karı Bektaş Yaylası’na düştü. Hava sıcaklıklarının aniden düşmesiyle birlikte yağmur, kar yağışına dönüştü.

Ekim ayının ortasında yaşanan bu kar yağışı, Bektaş Yaylası’nda kalanlar vatandaşlar için erken gelen karın tarım ve hayvancılık faaliyetlerine nasıl etki edeceğini düşünmeye başladı.

Hasan Yayında sosyal medyasında, Bektaş Yaylası’ndan canlı yayın yaparak kar yağışını izleyicileriyle paylaştı. Canlı yayın görüntülerinde, karın yaylanın tepe kısımlarında daha şiddetli yağdığı ve bölge halkının bu erken kar yağışını şaşkınlıkla karşıladığı görüldü. Yayın, kısa sürede büyük ilgi gördü.



Canlı yayın kamerasını anlık takip etmek için tıklayınız...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.