Giresun Belediyesi’nden Mega Proje! Gedikkaya'ya Dağ Kızağı Geliyor

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 08.09.2024 - 12:18, Güncelleme: 08.09.2024 - 12:29 4788 kez okundu.
 

Giresun Belediyesi’nden Mega Proje! Gedikkaya'ya Dağ Kızağı Geliyor

Giresun Belediyesi, temel hizmetlerdeki başarısının ardından şehre büyük bir turizm katkısı sağlayacak mega projelere yöneliyor.
Bu kapsamda, Gedikkaya'ya yapılması planlanan dağ kızağı projesi için ilk adımlar atıldı. Belediye Başkanı Fuat Köse’nin talimatıyla hayata geçirilecek bu projeyle, Giresun’un doğal güzelliklerini turizme kazandırmak hedefleniyor. Projede yer alacak unsurlar arasında dağ kızağı, sosyal tesisler, seyir terası ve bir uzay çadır otel bulunuyor. Bu aşamada, en önemli adımlardan biri olan ulaşım sorununu çözmek amacıyla dağ kızağı için ön etüt çalışmaları başladı. Belediye teknik ekibi ve şehir dışından gelen uzmanlar, Gedikkaya’da Belediye Başkan Vekili Alptuğ Kaan Kara’nın öncülüğünde incelemelerde bulundu. Turizm açısından büyük bir potansiyele sahip olan Gedikkaya, bugüne kadar yeterince değerlendirilmemişti. Ancak bu mega proje, şehirde büyük heyecan yaratırken, Giresun’un turizm sektörüne önemli bir katkı sunması bekleniyor.
Giresun Belediyesi, temel hizmetlerdeki başarısının ardından şehre büyük bir turizm katkısı sağlayacak mega projelere yöneliyor.

Bu kapsamda, Gedikkaya'ya yapılması planlanan dağ kızağı projesi için ilk adımlar atıldı. Belediye Başkanı Fuat Köse’nin talimatıyla hayata geçirilecek bu projeyle, Giresun’un doğal güzelliklerini turizme kazandırmak hedefleniyor.


Projede yer alacak unsurlar arasında dağ kızağı, sosyal tesisler, seyir terası ve bir uzay çadır otel bulunuyor. Bu aşamada, en önemli adımlardan biri olan ulaşım sorununu çözmek amacıyla dağ kızağı için ön etüt çalışmaları başladı. Belediye teknik ekibi ve şehir dışından gelen uzmanlar, Gedikkaya’da Belediye Başkan Vekili Alptuğ Kaan Kara’nın öncülüğünde incelemelerde bulundu.


Turizm açısından büyük bir potansiyele sahip olan Gedikkaya, bugüne kadar yeterince değerlendirilmemişti. Ancak bu mega proje, şehirde büyük heyecan yaratırken, Giresun’un turizm sektörüne önemli bir katkı sunması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.