Giresun Belediyesi'nden şehir estetiğine katkı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 15.08.2024 - 13:31, Güncelleme: 15.08.2024 - 13:58 2035+ kez okundu.
 

Giresun Belediyesi'nden şehir estetiğine katkı

Giresun Belediyesi, şehir genelinde estetik ve güzelleştirme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Özellikle orta refüjlerde ve sahil kenarında yapılan ot temizliği, kentin modern ve estetik görünümüne katkı sağlarken, yeni çiçek dikimleriyle de şehre yeni görsellik kazandırılıyor. Çalışmalar, şehrin dört bir yanında titizlikle yürütülerek, yeşil alanların bakımı ve çevre düzenlemesi açısından büyük önem taşıyor. Giresun sahil bandında gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla, vatandaşların yürüyüş yaptığı ve vakit geçirdiği alanlar daha temiz ve düzenli hale getiriliyor. Orta refüjlerdeki yabani otların temizlenmesiyle ise hem estetik bir görünüm sağlanıyor hem de trafik güvenliği açısından önemli bir adım atılmış oluyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların yalnızca belirli bölgelerle sınırlı kalmayacağını, şehrin tüm mahallelerinde aynı titizlikle devam edeceğini vurgulayarak, modern ve yaşanabilir bir şehir hedefi doğrultusunda tüm birimlerin koordineli bir şekilde çalıştığını ifade etti.
Giresun Belediyesi, şehir genelinde estetik ve güzelleştirme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Özellikle orta refüjlerde ve sahil kenarında yapılan ot temizliği, kentin modern ve estetik görünümüne katkı sağlarken, yeni çiçek dikimleriyle de şehre yeni görsellik kazandırılıyor. Çalışmalar, şehrin dört bir yanında titizlikle yürütülerek, yeşil alanların bakımı ve çevre düzenlemesi açısından büyük önem taşıyor.

Giresun sahil bandında gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla, vatandaşların yürüyüş yaptığı ve vakit geçirdiği alanlar daha temiz ve düzenli hale getiriliyor.

Orta refüjlerdeki yabani otların temizlenmesiyle ise hem estetik bir görünüm sağlanıyor hem de trafik güvenliği açısından önemli bir adım atılmış oluyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların yalnızca belirli bölgelerle sınırlı kalmayacağını, şehrin tüm mahallelerinde aynı titizlikle devam edeceğini vurgulayarak, modern ve yaşanabilir bir şehir hedefi doğrultusunda tüm birimlerin koordineli bir şekilde çalıştığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.