Giresun Belediyesi'nin parasına Vakıfbank el koydu!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 14.06.2024 - 20:14, Güncelleme: 14.06.2024 - 20:14 4237 kez okundu.
 

Giresun Belediyesi'nin parasına Vakıfbank el koydu!

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, geçmiş dönemdeki belediye yönetiminden devraldıkları 1 milyar 714 milyon 887 bin lira borç yükünü hatırlatarak...
Vakıfbank'ın da belediyenin geçmiş dönem borcu için 38 milyon lirasına el koyduğunu açıkladı. Başkan Köse, mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda, belediyenin içinde bulunduğu ekonomik duruma dikkat çekti ve geçmiş dönem belediye yönetiminin kendilerine 1 milyar 714 milyon 887 bin liralık borç bıraktığını belirtti. Bankalara son 5 ayda 43 milyon lira faiz ödediklerini aktaran Köse, "İnanılmaz çekler kesilmiş, ne karşılığı kesilmiş bu rakamlara nasıl ulaşılmış belli değil. Geçmiş 5 ay faiz ödeme toplamımız 43 milyon lira, bu para belediyemizin kasasından çıktı. Bu çok büyük bir rakam. Son olarak Vakıfbank geçmiş dönem alacağı için 38 milyon liramıza el koydu. Ekonomik olarak çok zor durumdayız" şeklinde konuştu. Başkan Köse, yaptığı çağrıya iş insanlarının duyarsız kalmadığını ve araç hibelerinin arttığını dile getirerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 2,5 milyon lira tutarında itfaiye malzemesi desteği aldıklarını belirtti.
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, geçmiş dönemdeki belediye yönetiminden devraldıkları 1 milyar 714 milyon 887 bin lira borç yükünü hatırlatarak...

Vakıfbank'ın da belediyenin geçmiş dönem borcu için 38 milyon lirasına el koyduğunu açıkladı. Başkan Köse, mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda, belediyenin içinde bulunduğu ekonomik duruma dikkat çekti ve geçmiş dönem belediye yönetiminin kendilerine 1 milyar 714 milyon 887 bin liralık borç bıraktığını belirtti. Bankalara son 5 ayda 43 milyon lira faiz ödediklerini aktaran Köse, "İnanılmaz çekler kesilmiş, ne karşılığı kesilmiş bu rakamlara nasıl ulaşılmış belli değil. Geçmiş 5 ay faiz ödeme toplamımız 43 milyon lira, bu para belediyemizin kasasından çıktı. Bu çok büyük bir rakam. Son olarak Vakıfbank geçmiş dönem alacağı için 38 milyon liramıza el koydu. Ekonomik olarak çok zor durumdayız" şeklinde konuştu.

Başkan Köse, yaptığı çağrıya iş insanlarının duyarsız kalmadığını ve araç hibelerinin arttığını dile getirerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 2,5 milyon lira tutarında itfaiye malzemesi desteği aldıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.